Δεν τα κατάφεραν στο ντέρμπι οι "μικροί"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Σιούτας μείωσε για τον ΑΡΗ στο 87′

ΑΡΗΣ και ΠΑΟΚ αναμετρήθηκαν στo αθλητικό κέντρο του Λώλα, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Κ19, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-1. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Μπαλογιάννη στο 27′, με απευθείας εκτέλεση φάουλ σχεδόν από το σημείο του κόρνερ, μετά από μια λάθος εκτίμηση του Μπαταλαμά, ενώ το πρώτο ημίχρονο συνεχίστηκε με τον ΑΡΗ να προσπαθεί να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Μελιτζανίδης, προστάτευε με τις αποφάσεις του τους γηπεδούχους, όσο το σκορ ήταν στο εύθραυστο 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι “Κίτρινοι” ανέβηκαν μερικά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, προσέγγισαν το παιχνίδι με πιο ορθολογικό τρόπο αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρήσουν. Αντιθέτα, στο 75′ και το 76′ η άμυνα του ΑΡΗ βρέθηκε σε αδράνεια και οι Πουρναράς, Τζοβάρας ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Για τον ΑΡΗ, μείωσε στο 87′ ο νεοεισελθόντας Σίουτας, μετά από μια πολύ όμορφη αντεπίθεση.

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Γαϊτανίδης (Δούμτσης 64′), Τζοβάρας (Πανίδης 79′), Γκαργκαλατζίδης (Πουρνάρας 64′), Χατζηστραβός

ΑΡΗΣ(Μελισσάς): Μπαταλαμάς, Τράκας, Χατζηπιρπιρίδης, Καλλίδης, Κοντοπούλης, Σενγκέρκης, Μπαγκαλιάνης, Μπαλικτσής, Κοντοπούλης (Σιούτας 76′), Ψωματάκης (Παπανίκος 46′), Τσανγκαλίδης (Μπακούτσης 46′)

Προτεινόμενα Άρθρα