Μελισσάς: "Συλλέγουμε εμπειρίες ώστε να χτίσουμε μια βάση"

από Γιώργος Γκάτος

Ο προπονητής της Κ19 μίλησε για τον στόχο που έχει η φετινή πορεία της ομάδας του, την έλλειψη οργάνωσης και την επικείμενη αναμέτρηση της Τούμπας

Για το αν τα δύο γκολ στο 75′ ήταν καθοριστικά για τη πορεία του αγώνα:

“Εμείς δεν στεκόμαστε τόσο πολύ στο αποτέλεσμα, ειδικά για την φετινή χρονιά. Το αποτέλεσμα μας δίνει κίνητρο για τη συνέχεια και τη βελτίωση των ποδοσφαιριστών. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με έναν δύσκολο αντίπαλο. Το γνωρίζαμε. Έχουμε μια κατάσταση στην οποία προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα, η οποία πρώτα στο αθλητικό κομμάτι θα μπορεί να ανταγωνιστεί -και εκεί έχουμε σοβαρές ελείψεις λόγω οργάνωσης. Στοχεύουμε στο να βελτιωθούμε και σε αυτό, την επόμενη περίοδο. Σήμερα, το ματς ξεκλείδωσε από το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, μια άστοχη έξοδος του τερματοφύλακα μας. Συμβαίνει αυτό. Μας έδωσε ένα επιπλέον βάρος το οποίο δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν οι ποδοσφαιριστές. Ήταν ένα καλό μάθημα να βάλουμε μια κατεύθυνση καινούρια, να στοχεύσουμε σε νεά πράγματα ως αθλητές. Συλλέγουμε εμπειρίες ώστε να χτίσουμε μια βάση για την επόμενη περίοδο”.

Για τον αγώνα της Τούμπας, σε λίγες ώρες:

“Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες, όσο ήταν οι δικές μας στη Κ19. Είναι δύο ομάδες που έχουν αγωνιστεί και στο κύπελλο, με μοιρασμένες εντυπώσεις. Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα σταθεί στο ίδιο επίπεδο, όπως και στον αγώνα κυπέλλου και να διεκδικήσει αυτό που της αξίζει μέσα στο γήπεδο.”

Προτεινόμενα Άρθρα