Πάλεψε και το κέρδισε

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Γιώργος Δεληζήσης θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για άλλα δύο χρόνια, αφού συμφώνησε με τον ΑΡΗ για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Μία εξέλιξη που πριν δύο χρόνια μπορεί να φάνταζε αρκετά δύσκολη για τους περισσότερους, έχοντας βάλει στον Δεληζήση ίσως την… ταμπέλα του παίκτη της Β’ Εθνικής. Μέχρι να έρθει η φετινή σεζόν. 

Την ώρα που στο ξεκίνημα της σεζόν αρκετοί “έδιναν” τον 30χρονο στόπερ ως συμπληρωματική επιλογή. Και μπορεί να μην είχαν και άδικο, ειδικά από τη στιγμή που στην ομάδα ήρθε ο Μάβραϊ. Αυτός που προοριζόταν δηλαδή για παρτενέρ του Βέλεθ. 

Ο Δεληζήσης όμως εκμεταλλεύτηκε την αργή προσαρμογή του Αλβανού και σε συνδυασμό με τη δική του σταθερή παρουσία, κέρδισε δίκαια την φανέλα του βασικού. Οπως όλοι βέβαια, έτσι και αυτός μετράει τα δικά του λάθη. Δεν μπορεί όμως να αμφισβητήσει κάποιος ότι “πέταξε” από πάνω του την “ταμπέλα” του παίκτη Β’ Εθνικής που του έβαλαν και ανταποκρίνεται πολύ ικανοποιητικά στις υψηλές απαιτήσεις του ΑΡΗ της Super League. Τόσο με την παρουσία του στο γήπεδο όσο και έξω από αυτήν, όντας μία προσωπικότητα που ξεχωρίζει στα αποδυτήρια και ο λόγος εκεί μετράει λίγο παραπάνω. 

H επόμενη χρονιά βέβαια θα έχει περισσότερες απαιτήσεις και προκλήσεις. Οπως όμως ο Δεληζήσης δεν φοβήθηκε αυτές που υπάρχουν φέτος, το ίδιο ακριβώς θα κάνει και στη συνέχεια. 

Προτεινόμενα Άρθρα