Ο Ρόις κράτησε ζωντανή την Ντόρτμουντ (vid)

από AllAboutARIS

Η Χέρτα Βερολίνου έβαλε -πολύ- δύσκολα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ωστόσο ο Μάρκο Ρόις στο 93′ έδωσε τη μεγάλη νίκη (2-3) στην ομάδα του.

Η Χέρτα μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Καλού να εκμεταλλεύεται τραγική απόκρουση του Μπούρκι και σε κενή εστία να δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενη αντέδρασαν άμεσα και δέκα λεπτά μετά ισοφάρισαν καθώς μετά από σουτ του Ντιλέινι η μπάλα βρήκε στον -άτυχο- Τζάρστεϊν πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1. 

Η ομάδα του Πολ Ντάρνταϊ πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ πριν το τέλος του πρώτου μέρους με τον Καλού και πάλι από τα έντεκα βήματα, αυτή τη φορά χάρη σε πέναλτι που υπέπεσε ο Τζούλιαν Βίαγκλ.

Στην αρχή του δευτέρου μέρους η Ντόρτμουντ ισοφάρισε με κεφαλιά – κανονιά του Ζαγκαντού για το 2-2 στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης. Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Φαβρ πίεζε και είχε καλές ευκαιρίες για να κάνει το 2-3 ενώ, η Χέρτα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τορουναρίγκα.  

Η ανατροπή για τους «βεστφαλούς» ήρθε στο 93ο λεπτό με τον αρχηγό, Μάρκο Ρόις με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή να γράφει το τελικό 2-3! 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες καθώς ο Ιμπίσεβιτς χτύπησε με τη μπάλα τον Μπούρκι και είδε κόκκινη κάρτα.

Κάπως έτσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ έμεινε προσωρινά πρώτη ενώ, η Χέρτα στη 10η θέση με 35 βαθμούς.

Προτεινόμενα Άρθρα