Ψηλά το κεφάλι!

από Γιώργος Γκάτος

Ο Χατζηιωάννου μείωσε για τον ΑΡΗ στο δεύτερο ημίχρονο

Ο ΑΡΗΣ δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ15, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Λαμίας. Οι “Κίτρινοι” μπήκαν στο παιχνίδι με όρεξη, αλλά έμειναν πίσω στο σκορ με γκολ-οφσάιντ του Κούτσια στο 19′. Δέκα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ. Τρία λεπτά πριν λήξη το πρώτο ημίχρονο, ο Τσίκος διαμόρφωσε το 3-0.

Στην επανάληψη, ο ΑΡΗΣ πίεσε, δημιούργησε πολλές φάσεις, όπως οι δύο ευκαιρίες του Παναγίδη, στο 61′ που κατέληξε κόρνερ και στο 62′ που κατέληξε δοκάρι. Στο 66′ ο Βρέττας πραγματοποίησε ψαλιδάκι που λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, που ένα λεπτό υπέπεσε σε “γκάφα” την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Χατζηιωάννου, για να μειώσει σε 3-1.

Σε κάθε περίπτωση η φετινή πορεία της Κ15 κρίνεται πετυχημένη. Μην ξεχνάμε τη διαφορά των 12 βαθμών που κάλυψε στις τελευταίες αγωνιστικές και ενώ όλοι την είχαν ξεγραμμένη, για να πάρει τελικά το εισιτήριο για το φάιναλ φορ.

Μια φουρνιά ποδοσφαιριστών η οποία δείχνει ότι έχει μέλλον τόσο με την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και με τη φετινή πορεία της.

ΑΡΗΣ (Ηλιόπουλος): Κυριαζής, Κοτινάκης, Συμεωνίδης, Τάλκα, Βακουφτσής, Τσιάτσιος, Τσέρα, Ξανθόπουλος, Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Κασαπίδης

ΠΑΟΚ (Παπαβασιλείου): Μοναστηρλής, Tασιούρας, Σινανάι, Ζίλο, Κουτσίδης, Τσίκος, Σμυρλής, Σπυριδόπουλος, Κούτσιας, Ρουμιάντσεβ, Κουλούρης.

Προτεινόμενα Άρθρα