"Αυτοκτονία" με πέναλτι στο 96′

από Γιώργος Γκάτος

Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Σέρχιο, που έφτασε μία ανάσα από την πρώτη εντός έδρας νίκη της μετά από 3,5 μήνες.

Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ωστόσο η Χετάφερε κέρδισε πέναλτι κι ο Χόρχε Μολίνα που είχε μπει αλλαγή, δεν αστόχησε από τα 11 βήματα. Με αυτό το βαθμό το συγκρότημα του Μπορδαλάς πλησίασε στο βαθμό την 4η Σεβίλλη, ενώ η Βαγιαδολίδ ανέβηκε στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά με ματς περισσότερο.

Η Χετάφε πάντως ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ από το 14′ με το μακρινό σουτ του Αραμπάρι, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που δικαιούνταν με τον Σέρχι Γκουαρδιόλα στο 30′. Στο 62′ ο Ολιβέιρα δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κι άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες, ενώ επτά λεπτά αργότερα η Βαγιαδολίδ έκανε το 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ουνάλ μετά από χρήση VAR. 

H τελευταία λέξη ωστόσο ανήκε στη Χετάφε καθώς στο 95ο λεπτό (είχαν δοθεί 4′ καθυστερήσεων) ο Ούγκο Ντούρο κέρδισε πέναλτι -για το οποίο πάντως διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι- από τον Όσκαρ Πλάνο κι ο Χόρχε Μολίνα δεν αστόχησε από τα 11 βήματα. 

Απίστευτο fail στο 74′ από τη Βαγιαδολίδ, όταν της ακυρώθηκε -σωστά- γκολ για οφ σάιντ μέσω VAR, με τους Μαρτίνες και Βάλντο Ρούμπιο να βγαίνουν απέναντι από τον Νταβίντ Σορία, αλλά τον δεύτερο να είναι οριακά εκτεθειμένος όταν παίρνει τη μπάλα.

Προτεινόμενα Άρθρα