"Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν έχει καμία σχέση με τον επαναληπτικό"

από AllAboutARIS

Ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πριν τον δεύτερο ημιτελικό με τον Άγιαξ (1-1) αναφέρθηκε στον στόχο της πρόκρισης αλλά και τη σημαντική βοήθεια που θα δώσει ο κόσμος των «μπιανκονέρι».

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι:

Για το παιχνίδι με τον Άγιαξ: «Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν έχει καμία σχέση με τον επαναληπτικό. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια ένταση που κάναμε εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης. Πρέπει να έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Αγιαξ, αλλά και να κυκλοφορήσουμε σωστά τη μπάλα, πολύ καλύτερα απ΄ ότι κάναμε στο Αμστερνταμ. Αν τα ακολουθήσουμε αυτά, τότε μπορούμε να προκριθούμε».
 
Για την παρουσία του κόσμου: «Θα είναι μια σημαντική νύχτα και θα παλέψουμε για έναν εξαιρετικό στόχο, την παρουσία στον ημιτελικό. Οπότε χρειαζόμαστε τους οπαδούς να μας σπρώξουν για να φτάσουμε στο στόχο. Πρέπει να τα καταφέρουμε όλοι μαζί».

Για τις απουσίες: «Πρέπει να αποφασίσω ποιος θα παίξει στη θέση του Μάντζουκιτς. Ο Ντάγκλας Κόστα αισθάνεται ενοχλήσεις, έτσι μπορεί να παίξει 15-30 λεπτά. Μπορεί να είναι σημαντικός σε αυτό το διάστημα».

Προτεινόμενα Άρθρα