Ήδη προγραμματίζει…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο SDNA για την νίκη που ήρθε στο Αγρίνιο και τη νίκη που πρέπει να έρθει με την Ξάνθη σε ένα παιχνίδι που πρέπει να αποτελέσει την…πρεμιέρα της νέας σεζόν

O AΡΗΣ στο Αγρίνιο παρουσιάστηκε έτσι όπως έπρεπε να παρουσιαστεί. Σοβαρός, μαχητικός, κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, αλλά χρειάστηκε ένα γκολ στο 86 για να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης. Είναι αλήθεια ότι σε πολλά παιχνίδια που δεν ήταν χειρότερος από τον αντίπαλο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Φυσικά αυτό από την μία προέκυψε από τα δικαιολογημένα σκαμπανεβάσματα της νέας εντελώς ομάδας, όσο και τις αλλαγές που επιχειρήθηκαν μετά από την έλευση του Σάββα Παντελίδη.

Ο ΑΡΗΣ σε αρκετά ματς αδίκησε φέτος τον εαυτό του και σίγουρα θα μπορούσε να είναι πολύ ψηλότερα στην βαθμολογία. Τελικά όμως τερματίζει και…βαθμολογικά 5ος καθώς ο Παναθηναικός τελικά δεν θα είναι…4ος στο γήπεδο. Αν είναι πάντως να κάνουμε αλχημείες για παρωδικές επικοινωνιακές εξάρσεις έχω διάφορους τρόπους να το αναδείξω. Δεν είναι αυτό το ζήτημα. Το θέμα είναι ότι με νίκη κόντρα στην Ξάνθη ο ΑΡΗΣ θα πετύχει ρεκόρ νικών στην Λίγκα φτάνοντας τις 15. Έχοντας σε γενικές γραμμές ένα μέτριο αποτέλεσμα εντός έδρας με ήττα από τον Παναιτωλικό ή ισοπαλία με τον Πανιώνιο, που σαφέστατα θα μπορούσε να είχε κερδίσει. Με ήττες σε Πανιώνιο, ΠΑΣ, Λεβαδειακό που δεν δικαιολογούνται, αλλά προέκυψαν σε στιγμές της χρονιάς που ψάχνονταν.

Προτεινόμενα Άρθρα