Σιμεόνε: "Δεν θα κρίνω την απόφαση του Γκριεζμάν, του είμαι ευγνώμων"

από AllAboutARIS

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν είχε καμία κακή κουβέντα να πει για την απόφαση του Αντουάν Γκριεζμάν να γίνει κομμάτι του… κύματος αποχωρήσεων από την Ατλέτικο και δήλωσε ευγνώμων προς τον Γάλλο επιθετικό, μιλώντας για την πρόοδο που σημείωσε εκείνος στους "ροχιμπλάνκος". 

Ο τεχνικός της ομάδας της Μαδρίτης καλείται να βρει λύσεις και παίκτες που θα πάρουν τη σκυτάλη έπειτα από τα “αντίο” που λέει το κλαμπ στους Ερνάντες, Γοδίν, Χουανφράν και Γκριεζμάν.

Στη συνέντευξη Τύπου, το μεσημέρι της Παρασκευής, η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε ήταν φυσικά για το μέχρι πρότινος μεγάλο αστέρια της Ατλέτικο και ο “Τσόλο” ανέφερε:

“Έχω μάθει στη ζωή μου να μην κρίνω αποφάσεις. Ειδικά για τον Αντουάν έχω μονάχα λόγια ευγνωμοσύνης να πω. Ως άνθρωπο τον λατρεύω και έχω εξαιρετική σχέση και με την οικογένειά του. Είναι από τους ανθρώπους που έδινε δίχως να περιμένει πίσω ανταλλάγματα. Ήρθε άλλος ποδοσφαιριστής και φυσικά αποχωρεί διαφορετικός για να κάνει το βήμα παραπάνω. Ήμασταν όλοι παρόντες και κομμάτια της προόδου που σημείωσε αυτά τα πέντε χρόνια στην ομάδα. Ήταν πέντε υπέροχα χρόνια μαζί του, είναι από τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία της Ατλέτικο και είμαι ευγνώμων προς εκείνον.”

Προτεινόμενα Άρθρα