Ραούλ Μπράβο και Ινίγο Λόπεθ (πρώην του Π.Α.Ο.Κ.) συνελήφθησαν για…στημένα στην Ισπανία

από AllAboutARIS

Ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας, που πέρασε φυσικά και από την Ελλάδα, παίζοντας σε Ολυμπιακό, Βέροια και ΑΡΗ, Ραούλ Μπράβο και ο πρώην αμυντικός του Π.Α.Ο.Κ., Ινίγο Λόπεθ, βρίσκονται ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που κατηγορούνται για στημένα παιχνίδια στην Ισπανία.

Όπως αναφέρει η El Pais, ο Ραούλ Μπράβο φέρεται να είναι ο εγκέφαλος των στημένων αγώνων σε Primera και Segunda Division, αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη από το στοίχημα. Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται επίσης και ο πρώην αμυντικός του Π.Α.Ο.Κ., Ινίγο Λόπεθ, καθώς επίσης και οι: Μπόρχα Φερνάντεθ (ποδοσφαιριστής της Βαγιαδολίδ), Κάρλος Αράντα (πρώην ποδοσφαιριστής), Σάμουελ Σάιθ Αλόνσο (ποδοσφαιριστής της Χετάφε).

Ακόμα η αστυνομία συνέλαβε και τον πρόεδρο της Ουέσκα, Αγουστίν Λασαόσα αλλά και τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του συλλόγου, Χουάν Κάρλος Γκαλίνδο.

Η επιχείρηση των ισπανικών Αρχών ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, με τους συλληφθέντες να κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα