Αυτή είναι η ολλανδική… βάση του ΑΡΗ (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ θα εγκατασταθεί προσωρινά από σήμερα στο Άρνεμ, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Η Ολλανδία θα είναι το… σπίτι των “κιτρινόμαυρων” μέχρι την επόμενη εβδομάδα, πραγματοποιώντας για δεύτερη σερί χρονιά την προετοιμασία τους στις κάτω χώρες. Απλά φέτος θα το κάνουν σε διαφορετική περιοχή.

Το ξενοδοχείο 

Το “Bilderberg Hotel Klein Zwitserland” θα φιλοξενήσει τους “κιτρινόμαυρους”. Η έδρα του είναι στην επαρχία Γκέλντερλαντ η οποία βρίσκεται κοντά στο Άρνεμ και περιβάλλεται από την δασική περιοχή του Veluwe. Με λίγα λόγια, πρόκειται για μία ήσυχη περιοχή με μικρό πληθυσμό. Οτι ακριβώς χρειάζεται δηλαδή μία ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Το ξενοδοχείο παρέχει όλες τις ανέσεις στους φιλοξενούμενούς του. Γυμναστήριο, σάουνα, εσωτερική πισινά και χώροι αναψυχής είναι μερικές από τις παροχές του προσωρινού… σπιτιού που θα έχει ο ΑΡΗΣ για τις επόμενες ημέρες.

Εφόσον αποφασιστεί κάποια επίσκεψη στο Άρνεμ, η ομάδα δεν θα χρειαστεί να καλύψει κάποια μεγάλη απόσταση. Το κέντρο της πόλης βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και συγκεκριμένα μόλις 20 λεπτά από το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή του ΑΡΗ.

Τα γήπεδα

Το προπονητικό κέντρο που θα φιλοξενήσει την ομάδα, βρίσκεται στην ίδια περιοχή και σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών από το ξενοδοχείο. Οι εγκαταστάσεις ανήκουν στην Renkumse “Wilhelmina”, η οποία είναι η τοπική ομάδα και μάλιστα την περσινή σεζόν ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια στην κατηγορία της.

Οι εγκαταστάσεις προσφέρουν τον απαιτούμενο αριθμό γηπέδων για την καθημερινότητα της ομάδας και τις λίγες προπονήσεις που θα πραγματοποιήσει στην Ολλανδία, λόγω των τριών φιλικών αγώνων που θα κληθεί να δώσει.

Οι αποστάσεις που θα καλύψει 

Στις 5 Ιουλίου ο ΑΡΗΣ θα ταξιδέψει παράλληλα με τα σύνορα Ολλανδίας-Γερμανίας για να φτάσει στο Σιτάρντ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φορτούνα και θα καλύψει μία απόσταση 148 χιλιομέτρων. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί κάτι λιγότερο από δύο ώρες.

Το δεύτερο φιλικό του ΑΡΗ είναι με την Γάνδη στο Βέλγιο στις 6 Ιουλίου. Οι “κιτρινόμαυροι” λοιπόν θα χρειαστούν περίπου τρεις ώρες για να καλύψουν τα 228 χιλιόμετρα της απόστασης που υπάρχει ανάμεσα στην πόλη του Βελγίου και το Άρνεμ.

To τρίτο και τελευταίο φιλικό με την Αϊντχόφεν στις 12 Ιουλίου θα γίνει σε πολύ πιο κοντινή απόσταση και συγκεκριμένα σε προπονητικό κέντρο του Άλκμααρ, το οποίο απέχει 1,5 ώρα περίπου (140 χλμ.) από την βάση των “κιτρινόμαυρων”.

Προτεινόμενα Άρθρα