Τον… περιμένει η Μόλντε!

από Γιώργος Γκάτος

Η Μόλντε δεν συνάντησε αντίσταση στο "FK Čukarički Stadion" και επικράτησε άνετα με 1-3 κόντρα στην Σερβική ομάδα. Τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ήταν το κλειδί της επιτυχίας για την ομάδα από την Νορβηγία.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε τόσο καλά για την Νορβηγική ομάδα, αφού η προβολή του Τέντιτς λίγο έλειψε να βάλει τους Σέρβους μπροστά στο 1′. Όμως, ο Ομουιονάφο δεν αστόχησε στο 4ο λεπτό και έδωσε σκορ πρόκρισης στην ομάδα του. Στο 38′, ο Έικρεμ διπλασίασε τον δείκτη του σκορ για τους φιλοξενούμενους και τους έδωσε ένα ασφαλές προβάδισμα πρόκρισης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Τσουκαρίτσκι είχε τον πρώτο λόγο, με την Νορβηγική ομάδα να είναι σε θέση άμυνας προκειμένου να διατηρήσει το σκορ πρόκρισης. Στο 68′, η άμυνα της Μόλντε έδιωξε τη μπάλα πάνω από την γραμμή, ενώ στο 74′ το σουτ του Οβούσου κατέληξε σε κόρνερ. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Κνούτζον διέσχισε την περιοχή και “εκτέλεσε” τον Μπέλιτς από πλάγια θέση για το 0-3. 

Με το παιχνίδι να έχει κριθεί, οι δύο αλλαγές του Βεσελίνοβιτς, Βιντοσάβλιεβιτς και Κάγιεβιτς συνεργάστηκαν πολύ ωραία, με τον δεύτερο να πλασάρει τον Κράνιξ και να μειώνει σε 1-3. Έτσι, η Μόλντε προκρίθηκε στην επόμενη φάση και περιμένει τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΛ-ΑΡΗΣ, με τους “Κιτρινόμαυρους” να μην θέλουν να αθετήσουν το… ραντεβού της πρόκρισης στην επόμενη προκριματική φάση.

Τσουκαρίτσκι (Βεσελίνοβιτς): Μπέλιτς; Μπογκοσάβατς, Πούσκαριτς, Σάβιτς, Τσίρκοβιτς; Ντόσιτς, Κόβατς (Άλεξιτς 81′); Ντόρντεβιτς (Κάγιεβιτς 70′), Στογιάνοβιτς (Βιντοσάβλιεβιτς 46′), Οβούσου; Τέντιτς

Μόλντε (Μόε): Κράνιξ; Χάουγκεν, Φόρεν, Μπιόρνμπακ, Χάραλντσεντ; Άουρσνες, Χουσεΐν; Χέσταντ, Έικρεμ (Έλιγκσεν 79′), Ομοϊουάνφο (Κνούτζον 70′); Τζέιμς

Γκολ: Κάγιεβιτς 82′ – Ομουιονάφο 4′, Έικρεμ 38′, Κνούτζον 78

Προτεινόμενα Άρθρα