Ούτε εκεί θα είναι μοναχός!

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ παίζει εκτός έδρας απόψε (20:00) με την ΑΕΛ Λεμεσού, όμως… τυπικά. Γιατί οι φίλαθλοί του έχουν σκοπό να μετατρέψουν την ΑΕΚ Αρένα σε «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Τουλάχιστον 1.500 φίλοι της ομάδας θα συμπαρασταθούν στον Σάββα Παντελίδη και τους ποδοσφαιριστές του, καταλαμβάνοντας τη θύρα με την επονομασία «Λάρνακα». Ο κύριος όγκος των φιλάθλων του ΑΡΗ ταξίδεψε χθες (31/7) για την Κύπρο και σήμερα θα αχιφθούν και οι τελευταίοι, ενώ δυναμικό «παρών» θα δώσει φυσικά και ο SUPER 3 Κύπρου.

Οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης από τις 12.00 έως τις 14.00 από το EHOTEL (1 Faros Road Pervolia) στη Λάρνακα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημέρωσε χθες επίσης:

«Ο τόπος συνάντησης για τους μεμονωμένους φιλάθλους στη Λάρνακα ορίστηκε από την Αστυνομία ο κυκλικός κόμβος «ΚΛΙΜΑ», που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του γηπέδου. Από εκεί θα οδηγηθούν στο πάρκινγκ του γηπέδου.

– Η ώρα συνάντησης των μεμονωμένων φιλάθλων στον προαναφερθέντα χώρο ορίστηκε από την Αστυνομία στις 17:30, προκειμένου να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο.

– Σημειώνουμε ότι τα μέτρα τάξης είναι αυστηρά και θα λειτουργήσει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:15».

Προτεινόμενα Άρθρα