Άνανδρη επίθεση στο σύνδεσμο του ΑΡΗ στη Λευκωσία

από Αντώνης Γκάτζιος

Άνανδρη επίθεση δέχτηκε ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΑΡΗ στη Λευκωσία! Άγνωστοι πέταξαν γκαζάκια στις 4:30 τα ξημερώματα, ενώ ο σύνδεσμος ήταν κλειστός.

ύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα ελήφθη πληροφορία ότι υπήρχε φωτιά σε υποστατικό στον Στρόβολο που είναι στην πρόσοψη του Συνδέσμου Φιλάθλων του Άρη Θεσσαλονίκης.

Όπως συμπληρώνει το ρεπορτάζ του sigmalive.com που παρουσιάζει και την σχετική φωτογραφία του άρθρου: «Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας καθώς και η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετέβησαν στο σημείο. Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκηνή εντοπίστηκαν μικρά μεταλλικά δοχεία υγραερίου.

Προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη και στο εσωτερικό του υποστατικού αλλά άγνωστο είναι στο παρών στάδιο, το ύψος των ζημιών.

Η σκηνή αποκλείστηκε και τέθηκε υπό φρούρηση. Συνεχίζονται οι εξετάσεις από το ΤΑΕ Λευκωσίας».

Ο SUPER 3 Κύπρου καταδίκασε την επίθεση και κάλεσε τους φίλους του ΑΡΗ να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να μην ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε πρόκληση. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

“Ο SUPER 3 ΚΥΠΡΟΥ OFFICIAL καταδικάζει την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ο σύνδεσμος του ΑΡΗ στη Λευκωσία. Αγνωστοι νυχτοβάτες, ενεργώντας υπό την κάλυψη του σκότους και ενώ ο σύνδεσμος ήταν κλειστός, γύρω στιςς 4.30 πμ, πέταξαν μικρά μεταλλικά δοχεία υγραερίου (γκαζάκια), προξενώντας ζημιές στο εξωτερικό μέρος του συνδέσμου. Επειδή η άνανδρη επίθεση έγινε ανήμερα της μεγάλης ποδοσφαιρικής αναμέτρησης με την ΑΕΛ στο νησί και επειδή αυτοί που προέβησαν στην άνανδρη και καταδικαστέα πράξη παραμένουν άγνωστοι, καλούμε τα μέλη μας να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να μην ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε πρόκληση”.

Προτεινόμενα Άρθρα