Επιστροφή στα… δοκιμασμένα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αναμενόμενες αλλαγές από τον Παντελίδη, εκτός αν υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Η δεύτερη αναμέτρηση με την Μόλντε και η ανάγκη για αποτέλεσμα, φέρνει αλλαγές σε σύστημα και πρόσωπα συγκριτικά με το ματς της Νορβηγίας. 

Ο Σάββας Παντελίδης ετοιμάζεται να επαναφέρει το 4-2-3-1 με αλλαγές προσώπων που θα βοηθήσουν στην βελτίωση της ομάδας και στον βασικό της στόχο για απόψε. Δηλαδή το σκοράρισμα. 

Η μία αλλαγή θα είναι στα στόπερ όπου Δεληζήσης και Σόουζα διεκδικούν μία θέση δίπλα στον Ρόουζ, με τον Έλληνα στόπερ να είναι και αυτός που μάλλον θα πάρει φανέλα βασικού. Σούντγκρεν και Κόρχουτ θα συμπληρώνουν την τετράδα πίσω από τον Κουέστα. 

Μία θέση “παίζεται” και στα χαφ όπου ο Σάσα όπως φαίνεται θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα, με τους Ματίγια και Μπάσα να διεκδικούν μία θέση δίπλα του. Ο Ισπανός ενδεχομένως να έχει το προβάδισμα, από τη στιγμή που ο ΑΡΗΣ χρειάζεται τα χτυπήματά του στις στατικές φάσεις. 

Στην επίθεση οι Φετφατζίδης και Λάρσον αναμένεται να επιστρέψουν στην ενδεκάδα και τα ξεκινήσουν στα εξτρέμ, με τον Ντιγκινί να μετατοπίζεται στον άξονα και συγκεκριμένα πίσω από τον Ιντέγε. 

Ολα τα παραπάνω μένει να επιβεβαιωθούν λίγο πριν την σέντρα και εφόσον ο Παντελίδης δεν προχωρήσει σε κάποια κίνηση… αιφνιδιασμού.

Προτεινόμενα Άρθρα