Τα βλέμματα στον Γκάμα, τα γκολ στον Τόνσο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δοκιμές και με… μικρούς στα τελευταία λεπτά από τον Παντελίδη

Το φιλικό του Ευόσμου με τον Αγροτικό Αστέρα είχε ως κεντρικό πρόσωπο τον Μπρούνο Γκάμα πριν καν ξεκινήσει. Μετά όμως απέκτησε και δεύτερο. 

Ο Μάρτιν Τόνσο διαμόρφωσε το τελικό 0-2 για τους “κιτρινόμαυρους”, σκοράροντας στο 2′ με κεφαλιά από την σέντρα του Κωνσταντινίδη και στο 81′ με πέναλτι το οποίο κέρδισε ένα λεπτό νωρίτερα ο Ούγκο Σόουζα.

O Πορτογάλος άσσος αγωνίστηκε για 82 λεπτά και ήταν αρκετά ορεξάτος όπως επίσης και δραστήριος, με αρκετές πρωτοβουλίες αλλά πολλές ημιτελείς προσπάθειες. Φυσιολογικό φυσικά, από τη στιγμή που στερείται αγωνιστικού ρυθμού ο οποίος είναι πλέον και το ζήτημα στην περίπτωσή του. 

Ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος εάν ο Γιουνές ήταν πιο εύστοχος στις καλές στιγμές που είχε, με αποκορύφωμα το δοκάρι του πρώτου ημιχρόνου και τα δύο τετ α τετ στο ξεκίνημα της επανάληψης. 

Παράλληλα με τους παίκτες της πρώτης ομάδας, ο Παντελίδης χρησιμοποίησε και αρκετούς από την δεύτερη ομάδα στα τελευταία λεπτά, υπό το βλέμμα και του Τόλη Τερχή ο οποίος έχει αναλάβει ρόλο στα τμήματα υποδομής. 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Τσουκαλίδης): Παπαθανασίου, Ορδούλης, Ζουλούμης, Κολώνης, Φουτζιτζής, Χρήστου, Τουλούμης, Φούσκας, Κωνσταντινίδης, Αθανασιάδης, Αποστολίδης.

Έπαιξαν επίσης και οι: Καρακώστας, Μερτζάνης, Παπακωνσταντίνου, Ξένος, Ιωαννίδης, Ράπτης, Κατσιάκης, Παναγουλόπουλος, Μηνάς, Μουλίσι.

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Έμαν (82΄Τσιλιγγίρης), Τσαγκαλίδης, Κωνσταντίνιδης (75΄Κατσουλίδης), Σόουζα (86΄Σεκέρτζης), Μπαγκαλιάννης, Μπάσα (60΄Μπακούτσης), Ντουάρτε (77΄Μαρμαρίδης), Μαρτίνες (60′ Κριμιζάς), Γκάμα (82΄Καλαϊτζής), Τόνσο (86΄Μπαλικτσής), Γιουνές

Προτεινόμενα Άρθρα