"Μόλις είδα την ατμόσφαιρα με την Μόλντε, είπα ότι θα παίξω στον ΑΡΗ!"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι ετοιμάζεται να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα του ΑΡΗ, κάνοντας τις βαλίτσες του για την Θεσσαλονίκη.

Ο Αργεντινός εξτρέμ είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική του ΑΡΗ, όπως αποτυπώνεται και σε δηλώσεις που έκανε με αφορμή την επικείμενη συμφωνία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Συγκεκριμένα μίλησε στο “sport24.gr” και είπε ότι: “Το ενδιαφέρον του ΑΡΗ δεν είναι τωρινό. Είναι από το Μάιο και η αλήθεια είναι ότι ενθουσιάστηκα πολύ από την πρώτη στιγμή με την πρόταση και το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν. Περιμένω να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, αλλά ήδη σκέφτομαι τον Άρη και θέλω πολύ να ξεκινήσω να παίζω με τη φανέλα του.

Μίλησα με τον Μαρτίν Τόνσο πριν από ένα μήνα, όταν το ενδιαφέρον έγινε πιο σοβαρό και μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη. Μου είπε: Έλα, να παίξουμε μαζί. Ήμασταν μαζί με τον Μαρτίν στη Νιούελς. Μου περιέγραψε την τρέλα που έχει ο κόσμος του Άρη”.

Παρακολούθησα από την τηλεόραση τη ρεβάνς με τη Μόλντε για τον τρίτο προκριματικό του Europa League και μόλις είδα την ατμόσφαιρα στο Βικελίδης είπα ναι, θα πάω να παίξω στον ΑΡΗ. Η ομάδα ήταν ένα βήμα πριν από την απόλυτη ανατροπή, αλλά δεν έγινε. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε πολλά πράγματα μαζί”.

Προτεινόμενα Άρθρα