Σχήμα… Ευρώπης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Συγκεκριμένες επιλογές και συγκεκριμένο σχήμα από τον 54χρονο τεχνικό.

Ο ΑΡΗΣ επικεντρώνεται από σήμερα στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του, κρατώντας όμως κάτι από την Ευρώπη. Και αυτό είναι η ενδεκάδα. 

Το σχήμα του επαναληπτικού με την Μόλντε τα πήγε… σχεδόν εξαιρετικά, με τον Σάββα Παντελίδη να μένει αρκετά ικανοποιημένος. Και όπως είναι γνωστό, ομάδα που κερδίζει δύσκολα αλλάζει. 

Ο 54χρονος τεχνικός είναι πολύ πιθανό να παρατάξει ακριβώς την ίδια ενδεκάδα του δεύτερου αγώνα με τους Νορβηγούς. Εάν υπάρξει κάποια διαφοροποίηση, αυτή θα αφορά το αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής όπου ναι μεν ο Λάρσον αποτελεί την λογική και πιο πιθανή επιλογή αλλά υπάρχει η μέτρια εμφάνισή του κόντρα στην Μόλντε. Σε περίπτωση που ο Σουηδός μείνει εκτός, ο Μαρτίνες με τον Τόνσο διεκδικούν την θέση του. 

Οσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, ο Κουέστα θα είναι στο τέρμα με τους… φορμαρισμένους Σούντγκρεν και Κόρχουτ στα άκρα της άμυνας, με τον Δεληζήση να διατηρείται στα στόπερ δίπλα στον Ρόουζ. Ο Σάσα μονιμοποιείται στην ενδεκάδα και θα είναι ο παρτενέρ του Ματίγια στην μεσαία γραμμή. Ο Φετφατζίδης θα είναι στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Ντιγκινί πίσω από τον Ιντέγε.

Προτεινόμενα Άρθρα