Γελάει ο Ουμτιτί με τη φημολογούμενη "τράμπα" του ίδιου και του Νεϊμάρ

από AllAboutARIS

Το "σήριαλ" του καλοκαιριού δεν ήταν άλλο από εκείνο της μετακίνησης του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα. Συμμετοχή σ’ αυτό φέρεται να είχε -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- και ο κεντρικός αμυντικός των "μπλαουγκράνα", Σαμουέλ Ουμτιτί.

“Με κάνει να γελάω. Δεν έχω καν απάντηση γι’ αυτό”, σχολίασε ο Ουμτιτί για το σενάριο που ήθελε να τον προσφέρει η Μπαρτσελόνα ως έμψυχο αντάλλαγμα, στην προσπάθεια της απόκτησης του πρώην εξτρέμ της από την Παρί Σεν Ζερμέν.

“Εγώ; Μέρος σε ανταλλαγή; Είναι τρελό”, συμπλήρωσε στο “Canal +” ο 25χρονος στόπερ των Καταλανών, ο οποίος την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε μόλις 14 συμμετοχές στην Primera Division, ελέω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.

Το κλείσιμο της θερινής μεταγραφικής περιόδου, λοιπόν, βρήκε τον Γάλλο Πρωταθλητή Κόσμου στην Βαρκελώνη. Κάτι, το οποίο θέλει να συνεχιστεί και τις επόμενες σεζόν. “Ο στόχος μου από τότε που ήμουν μικρό παιδί ήταν να αγωνιστώ στην Μπαρτσελόνα. Ήρθα σ’ αυτήν για να κάτσω χρόνια και να κερδίσω τίτλους”, ανέφερε ο Ουμτιτί βάζοντας ουσιαστικά -έστω και προσωρινά- τέλος στα όποια σενάρια που τον θέλουν μακριά από το “Καμπ Νου”.

πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα