No Ronaldo – No party!

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Μαουρίτσιο Σάρι ξεκούρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και η Γιουβέντους έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς με το 1-1 στην έδρα της Λέτσε.

Μια εβδομάδα αφού πήρε 2-2 στο 92′ από την Μίλαν, η Λέτσε προκάλεσε ένα ακόμα κάζο. Οι νεοφώτιστοι, αν και βρέθηκαν και πάλι να χάνουν, πήραν 1-1 από τους 8 σερί φορές πρωταθλητές Ιταλίας, οι οποίοι είχαν επιλέξει το συγκεκριμένο ματς για να ξεκουράσουν τον σούπερ-σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι Τορινέζοι δεν κατάφεραν έτσι να πετύχουν 6 διαδοχική νίκη στην Serie A και αν η Ιντερ επικρατήσει την Κυριακή (27/10) της Πάρμα στο Meazza, θα κάνει και πάλι δική της την κορυφή του Campionato.

 
Η Γιουβέντους έδειξε σε καλή κατάσταση στο πρώτο μέρος στο Via del Mare, είχε φάσεις με Μπερναρντέσκι και Ντιμπάλα, όμως δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο ξεκίνημα της επανάληψης όμως, η ομάδα του Σάρι πήρε πέναλτι καθώς ο Πετριτσιόνε ανέτρεψε τον Πιάνιτς και ο Ντιμπάλα στο 50′ έκανε το 0-1. Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως δεν κράτησε πολύ αφού 6 λεπτά μετά η μπάλα βρήκε για ακόμα μια φορά στο χέρι του Ντε Λιχτ και ο Μανκόζου από τη βούλα ξεγέλασε τον Σέζνι (1-1). Στη συνέχεια οι Τορινέζοι πίεσαν, ο Μπερναρντέσκι πέρασε τον Γκάμπριελ αλλά από πλάγια στην κενή εστία έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο keeper της Λέτσε κράτησε το 1-1 ως το τελικό στο τελείωμα του Ιγουαΐν.

Προτεινόμενα Άρθρα