Συνέχισε το!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χωρίς απουσίες η ομάδα, για το τρίτο συνεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα

Επόμενη στάση Αθήνα… 

Ο ΑΡΗΣ ταξίδεψε για πρώτη φορά φέτος στην πρωτεύουσα, όπου σήμερα στις 19:30 αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Super League. 

Μετά τις νίκες με Ξάνθη και Παναιτωλικό οι “κιτρινόμαυροι” στοχεύουν στην συνέχεια του σερί τους, με ένα ακόμη “τρίποντο” που μπορεί να τους βάλει στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας.

Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει μία από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία όμως παίζει με την πλάτη στον τοίχο και βλέπει το σημερινό ματς ως έναν ακόμη “τελικό”.

Ψυχολογία, κίνητρο και ευκαρία 

Οι δύο διαδοχικές νίκες έχουν δώσει άλλη ώθηση στον ΑΡΗ, αλλάζοντας άρδην της ψυχολογία της ομάδας αλλά και την βαθμολογική της θέση. Μπορεί την περασμένη αγωνιστική να μην κατάφερε να μπει στην 6άδα, έχει όμως την ευκαιρία να το κάνει αυτή την εβδομάδα, όπως επίσης και να πλησιάσει μέχρι και την 4η θέση. Ανάλογα πάντα και με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων.

Ο Δεληζήσης ήταν το μοναδικό πρόβλημα που προέκυψε μέσα στην εβδομάδα αλλά από την στιγμή που έχασε μόλις μία προπόνηση τέθηκε στην διάθεση του Μίχαελ Ένινγκ για την σημερινή αναμέτρηση.

Ο Γερμανός περιμένει από την ομάδα την ίδια ουσία που είχε στα δύο προηγούμενα ματς, ποντάροντας αρκετά στην σταθερότητα που παρουσιάζει ανασταλτικά. 

Η αποστολή του ΑΡΗ:  Έμαν, Τσιλιγγίρης, Βέλεθ, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Γκάμα, Μαντσίνι, Σάσα, Μπα, Τόνσο, Ιντέγε, Ντουάρτε, Δεληζήσης και Φετφατζίδης.

Ανεβασμένος αλλά… στην πίεση ο Πανιώνιος

Το μεσοβδόμαδο 0-3 επί του Ολυμπιακού Βόλου για το Κύπελλο έφερε χαμόγελα μετά από καιρό στον Πανιώνιο. Ολοι όμως γνωρίζουν ότι η κομβική αναμέτρηση της εβδομάδας είναι η σημερινή κόντρα στον ΑΡΗ.

Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου παίζει τα… ρέστα της σε κάθε αγωνιστική και σήμερα γνωρίζει ότι πρέπει να κάνει υπέρβαση κόντρα στον ΑΡΗ για να παραμείνει ζωντανή στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία. 

Ο προπονητής του Πανιωνίου δεν υπολογίζει στον Μασούρα (θλάση στον ορθό μηριαίο) αλλά έχει ξανά στην διάθεσή του τους Κότνικ και Άρτσε.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Μανιάτης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Αρσε, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι, Δούμτσιος.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

9η αγωνιστική Super League
Πανιώνιος-ΑΡΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ
: “Γήπεδο Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Αντώνης Σινιοράκης (Χανίων)
4ος: Θανάσης Σέζος (Κιλκίς)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας)
ΒΟΗΘΟΣ: Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

Προτεινόμενα Άρθρα