"Αν έχετε τα… άντερα, ελάτε να πλακωθείτε με εμάς!"

από Αντώνης Γκάτζιος

Χθες οι οπαδοί της ΑΕΚ επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της Ένωσης, "χώνοντάς" τα άγρια στους παίκτες για την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ έβαλαν άγριο χέρι στους παίκτες για τους τσακωμούς εντός αποδυτηρίων, προκαλώνοντας μάλιστα κάποιους εξ αυτών να δείξουν τον… αντρισμό τους, απέναντί τους. Ενώ υπήρξαν ατάκες περί ξεφτίλας και ανικανότητας από κάποιους να σηκώσουν το βάρος της φανέλας.

«Είστε απαράδεκτοι και σας έχουν κάνει π@@α κάθε χωριό και ομάδα. Τέτοια ξεφτίλα είναι δυνατόν; Δεν νιώθετε; Όλα στα α@@@ σας; Δεν γίνεται να ξεφτιλίζετε τη φανέλα που φοράτε. Μόνο αυτό κάνετε! Η ΑΕΚ είναι η ζωή μας και εσείς έχετε βαλθεί να την καταστρέψετε. Είστε γελασμένοι αν πιστεύετε ότι θα σας αφήσουμε», είπαν μεταξύ άλλων οι οπαδοί και συνέχισαν: «Πλακώνεστε μεταξύ σας και μας ρεζιλεύεστε στις προπονήσεις. Και μετά είστε… κυρίες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ούτε τάκλιν, ούτε νεύρο, ούτε τσαμπουκά, ούτε ψυχή. Είστε μάγκες; Γουστάρετε να πλακώνεστε; Ελάτε εδώ να πλακωθούμε. Δεν ντρέπεστε; Πρέπει να είστε ομάδα, ενωμένοι, να βάζετε πάνω απ’ όλα τα φανέλα που φοράτε και τον κόσμο και μετά την πάρτη σας», είπαν αρχικά οι οπαδοί.

Η κουβέντα δεν έμεινε όμως εκεί: «Δεν σας νοιάζει τίποτα; Είναι δυνατόν; Εντάξει ξέρουμε ότι δεν είστε καλοί ποδοσφαιριστές. Βλέπουμε ότι δεν είστε καν μέτριοι. Αλλά εγωισμό και ψυχή δεν έχετε; Σας γλεντάει όποιος σας βρει. Αν δεν μπορείτε φύγετε». Ατάκες ειπώθηκαν και στους ξένους παίκτες: «Υπάρχουν παιδιά στον κόσμο της ΑΕΚ που έχουν δει μόνο ένα πρωτάθλημα στη ζωή τους. Αυτό που πήραν κάποιοι που είστε ακόμη εδώ. Δεν είμαστε ΑΕΚ για τους τίτλους. Η ΑΕΚ είναι τεράστιος σύλλογος για να υπάρχουν μόνο οι τίτλοι και να μας εκφράζουν. Θέλουμε από εσάς να δίνεται ψυχή για την ομάδα και ας χάσετε. Όπως κάνατε στην Τουρκία. Βγάλατε ψυχή εκεί και παρ’ ολίγο να προκριθούμε. Σας χειροκροτήσαμε όλοι. Ηρθαμε κοντά. Είναι υποχρέωσή σας απέναντί μας και στη φανέλα που φοράτε να βγάζετε ψυχή».

Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από άσχημο και η ομάδα δείχνει καζάνι που βράζει. Οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε μια πολύ περίεργη κατάσταση και μένει να φανεί τι εξελίξεις μπορεί να προκύψουν και πως θα προχωρήσουν τα πράγματα από εδώ και πέρα.

Να σημειωθεί πως όπως αναφέραμε και χθες ο Ίλια Ίβιτς βγήκε εντελώς εκτός του κάδρου της «επίθεσης» των οπαδών, με τον κόσμο να τονίζει προς τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας πως τον στηρίζει, πως πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει την κατάσταση και πως είναι ο μοναδικός που δεν φέρει καμία ευθύνη για όλα όσα συμβαίνουν τώρα στην ΑΕΚ.

Πηγή: to10.gr

Προτεινόμενα Άρθρα