"Χαίρομαι για την εμφάνιση – Αναγκασμένοι να κοιτάξουμε μπροστά"

από AllAboutARIS

Ο Μίκαελ Ένινγκ αναφέρθηκε στην συνέντευξη Τύπου στην κυριαρχία που θέλει να βλέπει από την ομάδα του στα παιχνίδια και τη πίεση που ασκεί στον αντίπαλο ενώ πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει πολύς χρόνος για περαιτέρω σχόλια καθώς έρχεται γρήγορα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, μίλησε για τις αλλαγές και τις αλχημείες που κάνει σε κάθε ματς καθώς και για την θετική ανταπόκριση των παικτών του όταν χρειάζεται να αγωνιστούν σε διαφορετική θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΑΡΗ στην συνέντευξη Τύπου:

“Χαίρομαι για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, κάναμε καλό παιχνίδι, δείξαμε ότι θέλουμε να παίξουμε επιθετικά και επίσης μας δίνει αισιοδοξία για την συνέχεια. Όλα κυλούν καλύτερα, βεβαία ήμαστε και σε μια εβδομάδα με τρία παιχνίδια συνεπώς είμαστε παράλληλα αναγκασμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και να πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό.”

“Θέλουμε στην έδρα μας να παίζουμε επιθετικά, να βάζουμε πίεση στον αντίπαλο να δείχνουμε ότι είμαστε δύναμη. Το ίδιο προσπαθούμε πάντα, κάποιες φορές δεν μας βγαίνει. Σήμερα έγινε σε μεγάλο βαθμό αυτό που θέλουμε από τα παιχνίδια εδώ στο γήπεδό μας. Να κυριαρχούμε και να πιέζουμε τον αντίπαλο.”

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα και τoυς Ρόουζ, Τόνσο: “Να μην ξεχνάμε ότι σημαντικός ρόλος είναι και αυτός του Δεληζήση. Την προηγούμενη εβδομάδα χρειάστηκε να κάνουμε και πειράματα λόγω των λιγοστών επιλογών. Ρώτησα πριν από το ματς και τον Ρόουζ αν αισθάνεται έτοιμος και μου απάντησε θετικά και μαρέσει να βλέπω από τους παίκτες να είναι πάντα ετοιμοπόλεμοι.”

Για την προετοιμασία της ενδεκάδας για το επόμενο ματς: “Αυτός είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για εμένα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το προηγούμενο διάστημα είχαμε και αρκετές απουσίες. Σήμερα μου δόθηκε η ευκαιρία να ξεκουράσω και παίκτες λόγω των σερί αγώνων, δεν έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε όμως πολλές αλλαγές. Είναι καλό παρόλα αυτά να ανταποκρίνονται οι παίκτες που παίρνουν την ευκαιρία όταν χρειάζεται.”

Για τον Ιντέγε: “Ένιωσε ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο, προληπτικά ο ίδιος ζήτησε αλλαγή. Δίνω το πράσινο φως για το επόμενο ματς, δεν θα υπάρξει πρόβλημα.”

Προτεινόμενα Άρθρα