Άλλα 90 λεπτά για τα προημιτελικά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η… προίκα του 0-1 στα Πηγάδια, την οποία καλούνται να διαφυλάξουν οι κιτρινόμαυροι

ΑΡΗΣ-Ξάνθη μέρος 2ο όσον αφορά την κόντρα των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδος και το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται σήμερα στις 19:30  (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, CosmoteSport) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, έξι μέρες μετά το παιχνίδι στα Πηγάδια και την νίκη του ΑΡΗ με 1-0.

Το “διπλό” στην Θράκη είναι η… προίκα των “κιτρινόμαυρων” στο σημερινό ματς, έχοντας μπροστά τους άλλα 90 λεπτά για να είναι σοβαροί και να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. 

Τόσο ο ΑΡΗΣ όσο και Ξάνθη θα ανακοινώσουν τις 18άδες τους λίγο πριν την σέντρα του σημερινού αγώνα. Ο Γιώργος Παράσχος πήρε όλους τους παίκτες στην αποστολή ενώ ο Μίχαελ Ένινγκ από την πλευρά του αποφάσισε να καλέσει όλη την ομάδα στο γήπεδο και να ανακοινώσει τις αποφάσεις του πριν την σέντρα. 

Ο ΑΡΗΣ έρχεται “κουβαλώντας” αρκετή κούραση από τα τελευταία ματς, ετοιμάζοντας για αυτόν τον λόγο και αλλαγές για το σημερινό ματς. 

Η Ξάνθη πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην έδρα του Βόλου το περασμένο Σάββατο και πήρε ψυχολογία, χωρίς όμως να αποκλείονται οι αλλαγές από πλευράς Γιώργου Παράσχου. 

Η “ταυτότητα” του ματς

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΦΑΣΗ ΤΩΝ “16”, 2ο ματς

ΑΡΗΣ-ΞΑΝΘΗ

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

ΒΟΗΘΟΙ: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Νικόλας Σάββας (Σερρών)

4ος: Χαράλαμπος Αθανασίου (Άρτας)

Προτεινόμενα Άρθρα