Οι "πόντοι" των Αργεντίνων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σταθερός ο Μαντσίνι – Έδωσε ενέργεια επιθετικά ο Μαρτίνες με την είσοδό του στο ματς.

Σε μία περίδο χωρίς την δυνατότητα μεταγραφών και με τις επιλογές να είναι συγκεκριμένες, ο Μίχαελ Ένινγκ βρήκε λόγους να χαμογελάσει για δύο παίκτες που συνήθως έρχονται από τον πάγκο. 

Ντάνιελ Μαντσίνι και Νίκο Μαρτίνες πήραν την ευκαιρία τους χθες, βάζοντας ένα θετικό πρόσημο δίπλα από την χθεσινή τους παρουσία κόντρα στην Ξάνθη.

Ο πρώτος ξεκίνησε βασικός αντί του Μπρούνο Γκάμα. Δεν είχε εκείνη την χαρακτηριστική στιγμή που θα τον βοηθούσε να ξεχωρίσει αλλά δούλεψε πολύ για την ομάδα, τόσο μπροστά όσο και με τις βοήθειες που έδινε στα μετόπισθεν. Στο 51′ είχε μίασ καλή στιγμή για να σκοράρει, αλλά ο Μπέντο σταμάτησε την προσπάθειά του. 

Ο Μαρτίνες ήρθε από τον πάγκο και ΄έφερε” μαζί του ενέργεια την οποία χρειαζόταν ο ΑΡΗΣ μεσοεπιθετικά σε εκείνο το χρονικό σημείο. Ήταν αρκετά ορεξάτος, κινητικός, προσπάθησε να δημιουργήσει ενώ παράλληλλα απείλησε σε δύο περιπτώσεις.

Από την στιγμή που ο Μπρούνο Γκάμα θα απουσιάσει και με τον Ολυμπιακό, αυτοί οι δύοι θα διεκδικήσουν την θέση του Πορτογάλου. Ο Μαντσίνι έχει θεωρητικά ένα προβάδισμα, με τον Μαρτίνες νασ ακολουθεί από πίσω. 

Προτεινόμενα Άρθρα