Η νίκη επί της… κόπωσης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι αλλαγές ήταν κάτι πιθανό χθες για τον ΑΡΗ, με τον Ένινγκ εν τέλει να προχωράει μόλις σε μία διαφοροποίηση από πλευράς προσώπων.

Πλην του Μαντσίνι, ο οποίος αντικατέστησε τον Γκάμα, ο Γερμανός διατήρησε τις βασικές του επιλογές στις υπόλοιπες θέσεις. Έτσι ο ΑΡΗΣ “κατέβηκε” με σχεδόν την ίδια ενδεκάδα των τελευταίων αγωνιστικών.

Από την στιγμή που ο ΑΡΗΣ έπαιξε με το ίδιο σχήμα για τέταρτο ματς σε έντεκα μέρες, η κόπωση ήταν ακόμη ένας αντίπαλος χθες. Μόνο που στο τέλος κατάφερε να την ξεπεράσει, μαζί με το εμπόδιο της Ξάνθης αλλά και των διαιτητών. 

Ο άνευρος και χωρίς ενέργεια ΑΡΗΣ του πρώτου 20λεπτου, έδωσε την θέση του σε μία ομάδα με συνεχές πρέσινγκ, τρεξίματα και ένταση το φινάλε του ματς. Ένας ΑΡΗΣ ο οποίος είχε σταθερά το πόδι στο γκάζι μέχρι το 90, προκαλώντας πολύ θετική έκπληξη με δεδομένο το τελευταίο δείγμα στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Λάρισα. Ένα ματς στο οποίο η ομάδα ήταν εμφανώς επηρεασμένη από τα συνεχόμενα αγωνιστικά λεπτά των παικτών της ενδεκάδας. Κίνδυνος ο οποίος υπήρχε και χθες αλλά δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα.

Προτεινόμενα Άρθρα