"Μάχες" σε Λονδίνο και Νάπολη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η φάση των 16 του Champions League συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα, με πολύ πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Απόψε διεξάγομνται ακόμα δύο παιχνίδια, τα οποία ξεκινούν στις 22:00 και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε Λονδίνο και Νάπολη. 

Η Τσέλσι υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, στην πρώτη τους αναμέτρηση μετά τον τελικό 2013 και την κατάκτηση του τροπαίου από τους “μπλε”. 

Καντέ, Χάντσον-Οντόι, Πούλισικ και Φαν Χίνκελ είναι οι παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Φρανκ Λάμπαρντ. 

Στην Μπάγερν, εκτός έχουν τεθεί οι Χάβι Μαρτίνεθ, Πέρισιτς και Ζίλε.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΤΣΕΛΣΙ (Λάμπαρντ): Καμπαγέρο, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Τζέιμς, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Αλόνσο, Μάουντ, Άμπραχαμ, Γουίλιαν.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Φλικ): Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Τιάγκο, Κομάν, Μίλερ, Γκνάμπρι, Λεβαντόφσκι.

Την ίδια ώρα στον “Σαν Πάολο” η Νάπολι υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, με τον Λιονέλ Μέσι να πατάει στο γήπεδο όπου μεγαλούργησε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. 

Οι Ιταλοί έχουν δύσκολο έργο, λόγω του αντιπάλου αλλά και των προβλημάτων που έχουν. Σημαντική απουσία είναι αυτή του Κουλιμπάλι, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μίλικ, Χισάι και Γιορέντε.

Από πλευράς Μπαρτσελόνα, ο Κίκε Σετιέν δεν υπολογίζει τους Σουάρες, Ντεμπελέ, Σέρτζι Ρομπέρτο και Τζόρντι Άλμπα, ενώ ο νεοαποκτηθείς Μπρέθγουεϊτ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς υπέγραψε μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΝΑΠΟΛΙ (Γκατούζο): Μέρετ, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Μαξίμοβιτς, Ρουί, Ρουίς, Ντέμε, Ζιελίνσκι, Καγεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Σετιέν): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λανγκλέ, Ζούνιορ Φίρπο, Αρτούρ, Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Φατί, Μέσι, Γκριεζμάν.

Προτεινόμενα Άρθρα