Αμφιταλαντεύεται για το μέλλον του ο Βέρνερ!

από AllAboutARIS

Αν και το όνομα του Τίμο Βέρνερ, συνδέθηκε τον περασμένο μήνα με τη Λίβερπουλ, αλλά και με τη Μπαρτσελόνα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο ίδιος φέρεται ότι έχει δεύτερες σκέψεις, αναφορικά με την αποχώρησή του ή όχι από την Λειψία

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει, έπειτα από τις αινιγματικές δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο του δεύτερου αγώνα της Λειψίας κόντρα στην Τότεναμ στη “Red Bull Arena” για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. (πρώτος αγώνας 1-0 υπέρ των “ταύρων”).

“Αυτή τη στιγμή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο πρώτος αποτελεί το να είσαι μέλος μιας ομάδας, όπως η Λίβερπουλ ή η Μάντσεστερ Σίτι. Είναι ομάδες που δουλεύουν εξαιρετικά και έχουν σπουδαίους προπονητές. Σε αυτό το σημείο όμως, τίθεται το εξής ερώτημα: Θέλεις άραγε να πας σε μια ομάδα τέτοιου βεληνεκούς; Η κατάσταση εκεί είναι εκ προοιμίου δύσκολη για το κάθε μέλος του συνόλου. Αυτό είναι ένα στοιχείο, το οποίο οφείλεις να εξετάσεις σοβαρά”.

Στη συνέχεια, αποτύπωσε παραστατικά την πτωτική πορεία των “κόκκινων διαβόλων” τα τελευταία χρόνια.

“Στον αντίποδα, υπάρχουν ομάδες που απαιτείται να προχωρήσουν σε μεγάλες αλλαγές, επειδή στο παρελθόν κατέκτησαν ορισμένους σημαντικούς τίτλους, εντούτοις τη δεδομένη στιγμή δεν είναι ικανές να είναι ανταγωνιστικές στο υψηλότερο επίπεδο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας από αυτούς τους συλλόγους.

Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου αναρωτιέμαι: Θέλω να ενταχθώ στο δυναμικό μιας καινούργιας ομάδας που χτίζει κάτι καινούργιο ή επιθυμώ να μείνω εκεί οπού ανήκω και να προσπαθήσουμε να επιτύχουμε κάτι σπουδαίο;”

Το συμβόλαιο του 23χρονου Γερμανού στράικερ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2023, αλλά υπάρχει ειδική ρήτρα αποχώρησης γύρω στα 60 εκατομμύρια ευρώ μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Πάντως, για να έχει ισχύ φέρεται ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί πριν από τον Απρίλιο. Ο νεαρός φορ έως τώρα σε 149 συμμετοχές με τους “ταύρους” σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 88 γκολ και 38 ασίστ.

Προτεινόμενα Άρθρα