Η θετική γνώμη για Λάρσον και οι παράμετροι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το μέτωπο των ανανεώσεων παραμένει ενεργό και έχει δρόμο μπροστά του μέχρι να επανέλθει η ομαλότητα στον ΑΡΗ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα βέβαια πάνω-κάτω ξέρει τι θέλει όσον αφορά τους παίκτες που ολοκληρώνονται τα συμβόλαια τους και μένει να φανεί το αποτέλεσμα των επίσημων επαφών που θα έχει με αυτούς. 

Με τα τωρινά δεδομένα, στην συγκεκριμένη λίστα βρίσκεται και το όνομα του Ντάνιελ Λάρσον. Για Σουηδό το προηγούμενο διάστημα οι απόψεις ήταν μοιρασμένες, τόσο λόγω ηλικίας όσο και για άλλους λόγους. 

Τις τελευταίες μέρες φαίνεται να υπάρχει μία πιο θετική αύρα για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ένα στοιχείο το οποίο εφόσον δεν αλλάξει στη συνέχεια, θα φέρει και μία σειρά επαφών με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. 

Φυσικά όπως σε αρκετές περιπτώσεις έτσι και σε αυτήν του Λάρσον σημαντικό ρόλο φαίνεται ότι θα παίξει το οικονομικό, αφού ο Σκανδιναβός αμοίβεται με κάτι λιγότερο από 300 χιλιάδες ευρώ (περίπου 270).

Την ίδια ώρα βέβαια υπάρχουν και άλλα ζητήματα. Η ηλικία του ή ο τρόπος παιχνιδιού που θα επιλέξει ο ΑΡΗΣ την νέα σεζόν, θα παίξουν και αυτά έναν μικρότερο ρόλο στις οριστικές εξελίξεις.

Προτεινόμενα Άρθρα