Μπα: Η στάση της Ναντ και η θέση του ΑΡΗ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το μέλλον του Αμπού Μπα βρέθηκε χθες στο επίκεντρο δημοσιευμάτων στην Γαλλία, όπου επίσης έχουν μπει σε μία διαδικασία ανάλυσης της επόμενης μέρας των ομάδων.

Όσον αφορά την Ναντ, τα εν λόγω δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Αμπού Μπα δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και έτσι δεν θα έλεγε όχι στον εκ νέου δανεισμό του. Στον ΑΡΗ ή κάπου αλλού. 

Το ρεπορτάζ των Γάλλων αναφέρει τους “κιτρινόμαυρους” και ότι εφόσον θέλουν τον παίκτη δανεικό και την νέα σεζόν, τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Το θέμα είναι όμως τί έχοιυν στο μυαλό τους και οι Θεσσαλονικείς. 

Αυτή την χρονική στιγμή ο ΑΡΗΣ φαίνεται να μην έχει τον παίκτη στον προγραμματισμό του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ετσι κι αλλιώς το τελευταίο διάστημα δεν είναι στα πλάνα του προπονητή. Οι παρουσίες του στην αποστολή μειώθηκαν ενώ εξαίρεση αποτελεί το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ όπου ναι μεν μπήκε αναγκαστικά -λόγω της αποβολής του Ματίγια- αλλά ήταν θετικός. 

Ο ΑΡΗΣ περίμενε περισσότερα από τον παίκτη και μέχρι στιγμής δεν είναι ικανοποιημένος από την συνολική του παρουσία. Αν δεν αλλάξει κάτι λοιπόν στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν -όποτε ξεκινήσει αυτό- είτε στην παρουσία του παίκτη είτε στις σκέψεις ανθρώπων της ομάδας, τότε δύσκολα θα προχωρήσουν σε νέο δανεισμό του νεαρού μέσου από την Ναντ.

Προτεινόμενα Άρθρα