Θέλει Ματέο και το ψάχνει!

από Νίκος Παπαδόπουλος

ΑΡΗΣ και Ματέο Γκαρσία είναι μία υπόθεση που τυπικά τελείωσε πέρυσι το καλοκαίρι, με την αίσθηση όμως ότι οι δύο πλευρές άφησαν κάτι στην μέση.

Η ομάδα προσπάθησε μέχρι τέλους πέρυσι το καλοκαίρι για να διατηρήσει τον παίκτη στο δυναμικό της ενώ ούτε τον περασμένο Ιανουάριο έλειψε η πρόθεση της επιστροφής του. Κάτι παρόμοιο φαίνεται να συμβαίνει και εν όψει του επόμενου καλοκαιριού. 

Η περίπτωση του Λίντσεϊ Ρόουζ έχει δημιουργήσει κανάλι επικοινωνίας ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Ερυθρό Αστέρα όπου ανήκει ο Αργεντινός, με αποτέλεσμα να ανοίξει πάλι το κεφάλαιο της επιστροφής του στην ομάδα. 

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης έχει αναλάβει το θέμα και θα παλέψει την περίπτωση του 23χρονου εξτρέμ, ο οποίος γνωρίζει για το ενδιαφέρον της πρώην ομάδας του και διατηρεί τις καλύτερες των αναμνήσεων από την Θεσσαλονίκη. 

Υπάρχει βέβαια ο ανασταλτικός παράγοντας της FIFA, “φρενάροντας” για την ώρα οποιαδήποτε ουσιαστική κίνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Πάντως οι προθέσεις των Σέρβων για τον παίκτη ίσως αποτελέσουν σύμμαχο για τον ΑΡΗ. Πληροφορίες από το Βελιγράδι αναφέρουν ότι ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς δεν υπολογίζει εν όψει της νέας σεζόν τον Γκαρσία, ο οποίος με την έλευση του νεαρού τεχνικού είδε τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται δραματικά.

Προτεινόμενα Άρθρα