Ανανεώσεις: Πρώτα οι… σίγουροι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το θέμα των ανανεώσεων ήταν ένα από τα βασικά σημεία αναφοράς των δύο πλάνων που αναλύθηκαν χθες στον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Από την στιγμή που μιλάμε για δύο πλάνα, αυτόματα δημιουργούνται και δύο λίστες όσον αφορά τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Οι αποστάσεις είναι δεδομένες και φυσιολογικές, αφού από την μία υπάρχουν μετρημένες επιλογές παικτών για τους οποίους υπάρχει πρόθεση ανανέωσης και από την άλλη είναι… σχεδόν όλοι. 

Ο Καρυπίδης έδωσε το “οκ” στα δύο πλάνα που παρουσιάστηκαν από τους Χαριστέα, Ένινγκ και Τερζή, τα οποία θα προχωρήσουν ανάλογα και με το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση της FIFA. 

Το ban είναι αυτό θέτει ως προτεραιότητα τους παίκτες που υπάρχουν και στα δύο πλάνα. Δηλαδή με ή χωρίς μεταγραφές. Τρεις-τέσσερις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τους οποίος ο ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να κλείσει άμεσα.

Τόσο για αυτούς όσο και για τους υπόλοιπους, τα ποσά που θα διατεθούν θα εξαρτηθούν από την οριστικοποίηση του μπάτζετ η οποία αναμένεται να γίνει μέχρι την επόμενη εβδομάδα και μετά τα σχετικά ραντεβού τα οποία θα πραγματοποιήσει ο Θεόδωρος Καρυπίδης. 

Όσον αφορά την παραμονή σχεδόν όλων των παικτών των οποίων τα συμβόλαια λήγουν εφόσον ο ΑΡΗΣ προχωρήσει με ban, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα μείνουν κιόλας. Και αυτό έχει να κάνει και με τις προθέσεις των ίδων των παικτών. Δηλαδή ποιές είναι οι προθέσεις τους και φυσικά το οικονομικό αφού ειδικά για κάποιες περιπτώσεις ο ΑΡΗΣ δεν θα μπει στην διαδικασία να τους κρατήσει με τα ποσά που λαμβάνουν φέτος. 

Προτεινόμενα Άρθρα