Ετών 41 και από τους μακροβιότερους στην ομάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ημέρα γενεθλίων σήμερα στον ΑΡΗ. Οχι για κάποιος μέλος του αγωνιστικού τμήματος αλλά της διοίκησης.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης κλείνει 41 χρόνια ζωής -γεννημένος στις 23 Μαΐου του 1979- έχοντας μπροστά του και… άλλα γενέθλια. 

Συγκεκριμένα το ερχόμενο καλοκαίρι συμπληρώνει τον πέμπτο χρόνο του στην θέση του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, μπαίνοντας αυτόματα και σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ.

Ο Καρυπίδης αποτελεί πλέον έναν από τους ελάχιστους παράγοντες που έχουν τόσο μακρά και συνεχόμενη παρουσία στην ΠΑΕ. Και το εντυπωσιακό είναι ότι το έχει καταφέρει σε πολύ μικρή ηλικία συγκριτικά με άλλους προκατόχους του. Στην σύγχρονη εποχή, η μόνη παρόμοια περίπτωση είναι αυτή του Λάμπρου Σκόρδα. Παλαιότερα και προ επαγγελματικού ποδοσφαίρου υπάρχει φυσικά ο Νίκος Καμπάνης ενώ ακόμα πιο παλιά βρίσκει κάποιος το όνομα του Λευτέρη Ηλιάδη.

Η ενασχόλησή του με τον ΑΡΗ ξεκίνησε το 2015 και σε ηλικία 36 ετών, αναλαμβάνοντας την αναγέννησή και την επάνοδό της ομάδας στην φυσική θέση της. Δηλαδή την Super League αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όντας ο πρώτος που ουσιαστικά διέθεσε μεγάλα ποσά στην ομάδα μετά από πάρα πολλά χρόνια και την εποχή Κοντομηνά. 

Μένει να φανεί εάν φέτος θα καταφέρει να γράψει και ιστορία μέσω της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος, με την κατάκτηση του τίτλου να αποτελεί τον διακαή πόθο ολόκληρου του οργανισμού που λέγεται ΑΡΗΣ… 

Προτεινόμενα Άρθρα