Ξεφτίλα της ΕΠΟ: Κεκλεισμένων των θυρών στις ρεβάνς Κυπέλλου

από AllAboutARIS

Η αστεία δικαιολογία της Ομοσπονδίας για την απουσία του κόσμου στις σημαντικές αναμετρήσεις του Κυπέλλου, επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά τον λόγο για τον οποίο οφείλουν να εξαφανιστούν από το ελληνικό ποδόσφαιρο

Τη στιγμή που όλες οι ομάδες αποφάσισαν να υπάρχει κόσμος στις κερκίδες των αναμετρήσεων της Τετάρτης, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, η ΕΠΟ του Γραμμένου πήρε την απόφαση, βάσει όσων συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το μεσημέρι της Παρασκευής (19/6), να εξυπηρετήσει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Η εξυγίανση που κάνει πάλι την εμφάνισή της και μάλιστα σε αγώνες βαρύνουσας σημασίας, “διέταξε” να γίνουν τα ματς της Τετάρτης κεκλεισμένων των θυρών.

Ο λόγος αυτής της ντροπιαστικής απόφασης, στο ακουσμά της προκαλεί μόνο γέλιο αφού δικαιολογία για την απουσία των φιλάθλων αποτελεί το μικρό χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τα παιχνίδια και το γεγονός ότι δεν θα υπήρχε χρόνος για να δοκιμαστεί το εγχείρημα σε αγώνα χαμηλότερου ενδιαφέροντος.Δηλαδή ο κορονοιός… δεν κολλάει στο Παναιτωλικος-Βόλος, αλλά μπορεί να κολλήσει στο ΑΡΗΣ-ΑΕΚ!

Μάλιστα, οι… ενωσάρχες δεν είχαν καν την τσίπα να περιμένουν την αρμόδια επιτροπή της κυβέρνησης! Η κατάσταση εχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ξεφτίλας και ωμής παρέμβασης στις συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων που μόνο ίσες δεν είναι αλλά προς όφελος της…εξυγίανσης.

Ο ΑΡΗΣ συνεπώς θα στερηθεί τον κόσμο του έστω και σε αυτό το μικρό ποσοστό παρουσίας του που είχε συμφωνηθεί, γιατί αυτό συμφέρει τις υπόλοιπες πλευρές. Η εξυγίανση ξαναχτυπά και βρίσκεται στα καλύτερά της με τον…Αρειανό Γραμμένο να επιβεβαιώνει στο έπακρο τις δηλώσεις του Ιβάν. Είναι ο δικός τους ανθρωπος…

Προτεινόμενα Άρθρα