Ολο το βάρος στο ban

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αφού πέρασε για τον ΑΡΗ ακόμη μία αγωνιστική αλλά και επίπονη παρένθεση, η εβδομάδα αρχίζει και πάλι με όλο το βάρος να πέφτει στο ban.

Την ώρα που το αγωνιστικό τμήμα διαχειρίζεται μία δύσκολη κατάσταση, εξωαγωνιστικά η ομάδα συνεχίζει τις επαφές της σε ό,τι έχει να κάνει με την άρση του απαγορευτικού των μεταγραφών. 

Δεν είναι μόνο η αλλαγή κλίματος που θα επιφέρει μία τέτοια εξέλιξη, αφού παράλληλα θα αποβάλλει και την πίεση που ήδη έχει δημιουργηθεί σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας για την νέα σεζόν. 

Με δεδομένο ότι απομένουν άλλες δύο εβδομάδες για το φινάλε της σεζόν, οι “κιτρινόμαυροι” στοχεύουν στην άρση του ban όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε την ίδια στιγμή να προχωρήσουν στις τελικές επαφές με τους μεταγραφικούς στόχους με τους οποίους βρίσκονται σε επαφές. Κάτι που υπό προϋποθέσεις γίνει και μέσα στην εβδομάδα, εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή και ο τρόπος καταβολής των χρημάτων προς τους Σιστόν, Ουμπίδες, Πορτίγια και Μαγκνταλένα, αφού συνεχίζει να μην διαφαίνεται στον ορίζοντα κάποια λύση από πλευράς κυβέρνησης και FIFA.

Προτεινόμενα Άρθρα