Όταν ο Μπίκας έκλεινε το φύλλο αγώνα και καταδίκαζε τον ΑΡΗ! (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τότε κάποιοι έκαναν καζούρα. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως…

Η υπόθεση με τα δελτία υγείας του ΠΑΟΚ έφερε στην επιφάνεια μία άλλη παρόμοια περίπτωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, με προωταγωνιστή και μεγάλο αδικημένο τον ΑΡΗ

Το 1997 βρίσκει κάποιος το αξέχαστο ματς με τον Αθηναϊκό στον Βύρωνα και τα δελτία του ΑΡΗ που έφτασαν ναι μεν στο γήπεδο αλλά ο Μπίκας έκλεισε το φύλλο αγώνα στα 15 λεπτά και καταδίκασε τους “κιτρινόμαυρους”.

Το ματς εκείνο δεν άρχισε ποτέ -όπως δεν έπρεπε να αρχίσει και το χθεσινό- με αποτέλεσμα ο ΑΡΗΣ να μηδενιστεί και του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.

Βίντεο-επος με Χρ. Τσαλτίδη ρεπόρτερ σε ηλικία 20 χρονών, σε ματς που ο διαιτητής Μπίκας έκλεισε στα 15 λεπτά το φύλλο αγώνα!

Λίγο αργότερα ο ΑΡΗΣ πήγαινε στην Τούμπα για να παίξει με τον ΠΑΟΚ, του οποίου οι οπαδοί βρήκαν χίλιους δύο τρόπους για να κάνουν την καζούρα τους. Και ακόμα ώρες-ώρες τα θυμούνται. Αλλά ο καιρός έχει γυρίσματα… 

Στην Yellow TV μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο με όσα έγιναν στο γήπεδο του Βύρωνα το 1997, με Χρύσανθο Τσαλτίδη να δίνει το “παρών”  ως ρεπόρτερ ΑΡΗ σε ηλικία μόλις 20 ετών!

Προτεινόμενα Άρθρα