Εκνευρισμένος με Πιόλι ο Ιμπραΐμοβιτς

από Γιώργος Γκάτος

Θυμό έχει προκαλέσει στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς η συμπεριφορά του προπονητή του στη Μίλαν, Σίλβιο Πιόλι, ο οποίος τον έκανε αλλαγή στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στη Μπολόνια.

Οι γκριμάτσες και οι μορφασμοί που έκανε, όταν βγήκε εκτός γηπέδου, έδειξαν ότι δεν συμφώνησε με τις αποφάσεις του Ιταλού τεχνικού.

Ο Πιόλι είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι καταλαβαίνει τον εκνευρισμό του Σουηδού στράικερ, όμως θεώρησε ότι έπρεπε να τον ξεκουράσει.

Ο “Ίμπρα” βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου, όταν το παιχνίδι ήταν στο 4-1 υπέρ της Μίλαν, και είχε ουσιαστικά κριθεί. Ο ίδιος, μάλιστα, είχε καταγράψει μια ασίστ στον Ρέμπιτς στο τέταρτο γκολ.

Μάλιστα, ο Ζλάταν προέρχεται από τραυματισμό και επανήλθε σταδιακά στην ενδεκάδα των “ροσονέρι” μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 20 Ιούνη. Ωστόσο, η προσωπικότητα του 38χρονου επιθετικού είναι τέτοια που δεν του επιτρέπει να είναι ευχαριστημένος παρά μόνο αν παίζει ολόκληρα ενενηντάλεπτα.

Η επάνοδος του πρόσφατα συμπληρώσαντα 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Μίλαν στην αγωνιστική δράση έχει αποδειχθεί κομβικής σημασίας για το σύλλογο της Λομβαρδίας, αφού από τότε που επέστρεψε ο Σουηδός η Μίλαν οδεύει από νίκη σε νίκη κι έχει καταφέρει να πάρει σπουδαία αποτελέσματα. Μεταξύ άλλων η ομάδα του Μιλάνου κέρδισε τη Λάτσιο και τη Γιουβέντους και στη συνέχεια απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας από τη Νάπολι.

Οι αψιμαχίες του και οι μικροδιαφωνίες του ωστόσο με τον Πιόλι θέτουν εν αμφιβόλω την παρουσία του στη Μίλαν και μετά τη λήξη της σεζόν. Ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη σουηδική Χάμαρμπι, της οποίας ο Ιμπραΐμοβιτς είναι μέτοχος. Οι εξελίξεις θα καθοριστούν μετά τη λήξη της σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα