"Πόλεμος" μεταξύ Σίλβα και Ιντεπεντιέντε (pic)

από Αντώνης Γκάτζιος

Σε "πόλεμο" με την ομάδα του, Ιντεπεντιέντε, βρίσκεται ο μεταγραφικός στόχος του ΑΡΗ, Γκαστόν Σίλβα.

Ο Ουρουγουανός μπακ είναι ο στόχος του ΑΡΗ για το κέντρο της άμυνας και επιτέθηκε στην ομάδα του, καταγγέλοντάς την για τρομοκρατία. Ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι οκτώ μήνες απλήρωτος και ζήτησε να μείνει ελεύθερος, κάνμοντας προσφυγή στη FIFA. Η ομάδα του τον κατήγγειλε από την πλευρά της, κάτι που οδήγησε στο ξέσπασμα του Σίλβα. Ο παίκτης έγραψε στο twitter:

“Θελουν να κάνουν τις ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα να φοβηθούν. Αυτό είναι επικοινωνιακή τρομοκρατία. Δεν ξέρω αν θα το πετυχουν, αλλά η κατάστασή μου είναι δύσκολη. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς δικηγόρος για να καταλάβει πως αν μία ομάδα δεν σε πληρώνει για 8 μήνες, έχει το κάθε δικαίωμα να παραπονεθείς. Αν αυτό με εμποδίζει να συνεχίσω την καριέρα μου μέχρι να συμφωνήσει η FIFA, τότε θα περιμένω. Δεν φαίνεται δίκαιο να χαρίσω τη δουλειά μου ή τα χρήματα της οικογένειάς μου στο πλαίσιο του εκβιασμού”.

Η Ιντεπεντιέντε απάντησε με ανακοίνωση αναφέροντας:

“Tις αποφάσεις θα τις πάρουν τα αρμόδια δικαστήρια. Τίποτα και κανείς δεν εμποδίζει τον παίκτη να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο με άλλο σύλλογο στην Αργεντινή ή στο εξωτερικό. Εάν κανένας σύλλογος δεν του έχει προσφέρει ακόμα συμβόλαιο, αυτό οφείλεται πιθανώς στην αξιολόγηση των κινδύνων ή του κόστους που θα έχει αυτό”.

Προτεινόμενα Άρθρα