"Με τον κ.Καρυπίδη ξαναγεννήθηκα, υποχρέωσή μας να εξαντλήσουμε τα διαρκείας"

από AllAboutARIS

Ένας μαχητής της ζωής που δεν αφήνει ποτέ τον αγαπημένο του ΑΡΗ παρά τα προβλήματα υγείας, ο κ.Στέλιος Μητσίογλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή AllAboutARIS ON AIR και τον Libero 107.4 διηγώντας όλα τα συναισθήματα που έχει για την ομάδα

Ο κ.Στέλιος μίλησε για την περιπέτεια υγείας του και τον Θεόδωρο Καρυπίδη που όπως είπε τον ξαναγέννησε. Παράλληλα αναφέρθηκε στην παρουσία του στο γήπεδο αλλά και την σημερινή πρώτη μέρα των διαρκείας στέλνοντας μήνυμα σε όλους τους φίλους του ΑΡΗ, να στηρίξουν την ομάδα εξαντλώντας τα διαρκείας.

Ακόμα έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης λέγοντας ότι πρόεδρος και κόσμος δεν πρέπει να τα παρατούν ποτέ όσο και αν τους πολεμήσουν. Μάλιστα αποκάλεσε Αρειανό θαύμα το γεγονός ότι παρά τις δυσκολίες οι φίλοι του ΑΡΗ πολλαπλασιάζονται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ.Στέλιος στην εκπομπή AllAboutARIS ON AIR του Libero 107.4:

“Χαίρομαι που μιλάω μαζί σας (σ.σ Χρύσανθος Τσαλτίδης), διότι αντιπροσωπεύεται εσείς και ο κ.Παπαδόπουλος την πιο δυνατή δημοσιογραφική φωνή του ΑΡΗ. Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται.”

Για την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των διαρκείας και την παρουσία του στο γήπεδο: “Σήμερα πήρα την κάρτα φιλάθλου, μετά πέρασα και από το γραφείο των διαρκείας για να κάνω την αγορά μου.

Είμαι μικρός για να συμβουλέψω τους συναρειανούς μου αλλά θέλω να σημειώσω κάτι. Εγώ για να περπατήσω και να αναπνεύσω μου είναι απαραίτητο το οξυγόνο. Η ομάδα μας φέτος στερήθηκε έσοδα με τον κορονοϊό αλλά δεν έφτανε αυτό. Ο πρόεδρος πλήρωσε πολλά χρήματα για να φέρει ομαλότητα στον σύλλογο με τα προβλήματα από το παρελθόν που προέκυψαν.

Τα διαρκείας πρέπει να εξαντληθούν, να δείξουμε ότι είμαστε κοντά στον σύλλογο. Εμείς αυτό το κάνουμε για την ΠΑΕ, να πάρει τα πάνω της αλλά και για την ομάδα που αγαπάμε.

Η δική μας υποχρέωση, ανεξάρτητα από το αν θα ανοίξει το γήπεδο για τον κόσμο είναι να βοηθήσουμε την ομάδα. Για να έχουμε και το δικαίωμα να απαιτήσουμε πράγματα αργότερα. Πρέπει να είμαστε και εμείς συνεπής απέναντί της.”

Συνέχισε μιλώντας για την αγάπη του για τον ΑΡΗ: “Όταν παντρεύτηκα, είπα την γυναίκα μου, πρώτα ο ΑΡΗΣ και μετά εσύ. Και η αλήθεια είναι ότι το ασπάστηκε και με συμπαραστέκεται κιόλας. Δεν διαμαρτύρεται (γέλια).”

Για την παρουσία του στα παιχνίδια της ομάδας: “Να ευχαριστήσω το Θεό που μου επιτρέπει να πηγαίνω στο γήπεδο να δω την αγαπημένη μου ομάδα. Επίσης να ευχαριστήσω τον κύριο Ζουμπούλη και τον κ.Γιώργο, για την αγάπη και την φροντίδα που μου δείχνουν.

Όπως και τον πρόεδρο τον κ.Καρυπίδη, που τον είδα πρώτη φορά και αντίκρισα έναν άνθρωπο τόσο ζεστό, φιλικό, με αγκάλιασε λες με γνώριζε χρόνια. Αυτός είναι δικός μας πρόεδρος είπα και ένιωσα ικανοποίηση, η κίνησή του που με αγκάλιασε με γέμισε συναισθήματα. Με το εισιτήριο που μου έδωσε, έχω τη δυνατότητα να πηγαίνω παντός συνθηκών στο γήπεδο, τον ευχαριστώ πολύ γι’αυτό και θέλω να του πω να μη το βάλει κάτω, όσο και αν τον πολεμήσουν. Είδατε τι έγινε μετά τα 4 γκολ που βάλαμε στο ντέρμπι. Πρέπει να συνεχίσουμε να πολεμάμε. Με τη βοήθεια του Θεού ο ΑΡΗΣ μας θα είναι ο νικητής. Να αγαπάμε την ομάδα χωρίς όρους και ανταλλάγματα και μιλώ για όλα τα αθλήματα. Αντί να μειωνόμαστε, πολλαπλασιαζόμαστε, αυτό είναι Αρειανό θαύμα.”

Για το πρόβλημα υγείας του: “Όταν έκανα την επέμβαση πριν 4 χρόνια και μετά από λίγο διάστημα που ηρέμησα άρχισα να πηγαίνω ξανά στο γήπεδο. Πριν 1 χρόνο μου δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τα πνευμόνια μου. Αναρωτήθηκα γιατί σε εμένα Θεέ μου, άρχισα να μελαγχολώ. Αργότερα όμως σαν θαύμα και με εντολή του κ.Καρυπίδη που μου έδωσε το διαρκείας εγώ ξαναγεννήθηκα και ένιωσα και την αγάπη του κόσμου. Ο πρόεδρος είναι η αιτία να ξαναγεννηθώ. Ξέρετε τι είναι να κάθομαι δίπλα σε όλους τους θρύλους του παρελθόντος, που κάποτε τους θαύμαζα στο χορτάρι;.”

Για τη δυναμική του ΑΡΗ: “Γι’αυτό σας είπα ότι πολλαπλασιαζόμαστε και ότι είναι Αρειανό θαύμα. Μου λένε πολλά νέα παιδιά εσείς κύριε είδατε και ένα κύπελλο. Στα τόσα χρόνια που πάω στο γήπεδο, είδα όντως μόνο ένα κύπελλο, αλλά παρακολούθησα και ομάδες που ήρθαν στο Βικελίδης, μεγαθήρια στην Ευρώπη. Αυτό είναι ευλογία. Τι να τα κάνω τα κύπελλα όταν αυτοί που τα πήραν είχαν δώσει 15 δανεικούς. Εμείς πάντα είμαστε περήφανοι και παίζουμε καθαρά.”

Για το παιχνίδι σημείο αναφοράς για τον ίδιο: “Ένα 2-0 με τον ΠΑΟΚ θυμάμαι με γκολ του Αλεξιάδη, το 3-3 με τη Σεντ Ετιέν. Πολλά παιχνίδια, δεν μπορώ να μείνω σε ένα.”

Έκλεισε με ένα μήνυμα: “Να αγαπάτε την ομάδα σας με όση δύναμη έχετε. Να σέβεστε όμως και τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας. Να μην προχωράτε σε ακρότητες. Η οικογένεια του ΑΡΗ θρήνησε το προηγούμενο διάστημα έναν νεκρό. Είναι κρίμα από τον Θεό να χάνονται με αυτό τον τρόπο ζωές. Δεν είμαστε εχθροί, όλα πρέπει να παίζονται στο γήπεδο.”

Προτεινόμενα Άρθρα