Επιμένει για Γκαστόν Σίλβα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ επιμένει στην υπέρβαση για τον Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό, με νέα βελτιωμένη πρόταση

Η άμυνα είναι η προτεραιότητα για τον ΑΡΗ τις τελευταίες μέρες, προσπαθώντας να καλύψει τις περισσότερες -αν όχι όλες- θέσεις των βασικών. 

Η κίνηση του αριστερού μπακ είναι μία και πολύ σημαντική. Η άλλη και ίσως πιο σημαντική είναι αυτή του βασικού κεντρικού αμυντικού ο οποίος θα αποκτηθεί σίγουρα από την ομάδα. 

Τις τελευταίες μέρες έχουν προκύψει νέες και καλές επιλογές, όμως οι “κιτρινόμαυροι” επιμένουν ακόμα για την περίπτωση του Γκαστόν Σίλβα. 

Ο Ουρουγουανός αποτελεί διακαή πόθο τόσο για τους ανθρώπους του αγωνιστικού τμήματος όσο και για τον Θεόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος είναι αποφασισμένος να τον φέρει στην Θεσσαλονίκη παρά την μεγάλη δυσκολία που έχει η περίπτωσή του. 

Ο ΑΡΗΣ έχει καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στον 26χρονο κεντρικό αμυντικό (πληροφορίες αναφέρουν ότι πλησιάζει τις 400 χιλιάδες ευρώ) ελπίζοντας ότι θα… ψήσει τον ποδοσφαιριστή να δει πιο θετικά την επιστροφή του στην Ευρώπη. 

Το γεγονός ότι “έχει” το build up, μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις (στόπερ και αριστερό μπακ) αλλά και η ηλικία του, είναι στοιχεία που κάνουν τον ΑΡΗ να επιμένει σε αυτήν την περίπτωση και να εξαντλεί τα περιθώριά ώστε να αποσπάσει το “ναι” του παίκτη. 

Αν βέβαια ο Σίλβα πει “οχι” και στην νέα πρόταση του ΑΡΗ, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν αφού ο ΑΡΗΣ έχει ανέβει ήδη αρκετά… 

 

Προτεινόμενα Άρθρα