"Δεν με ενδιαφέρει η κριτική, είμαι σίγουρος για την δουλειά μου"

από AllAboutARIS

Ως άνθρωπος που αγαπάει τον ΑΡΗ θα συνεχίσει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για το καλό της ομάδας, σημείωσε ο Άγγελος Χαριστέας μιλώντας για την κριτική που δέχεται

Όπως απάντησε αφοπλιστικά κλείνει τα μάτια του σε κάθε είδους κριτικής γιατί είναι σίγουρος για το έργο που εκτελεί ενώ επισήμανε ότι ως τεχνικός διευθυντής θα σπάσει το ρεκόρ μακροβιότερης θητείας που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά ο Άγγελος Χαριστέας σχολίασε για την κριτική που δέχεται και ο ίδιος: “Από το 1997 παιζω μπάλα. Ποδόσφαιρο χωρίς κριτική δεν υπάρχει. Εγώ κλείνω τα μάτια μου και έχω ανοικτά τα αυτιά μου. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν πάν να λένε. Οταν είσαι σίγουρος για την δουλειά σου, δεν φοβάσαι. Οπότε δεν δίνω βάση. Δουλεύω. Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα βγήκαν κάποιοι και μίλησαν για τον ΑΡΗ. Αυτοί τον κατέστρεψαν. Και μου έδιναν συμβουλές. Εγώ θα κάνω ό,τι περνάει από το χερί μου ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος που αγαπάει τον ΑΡΗ. Είμαι εδώ γιατί με πιστεύει ο πρόεδρος και ο κόσμος. Χαίρομαι που συνεχίζω. Στην Ελλάδα οι τεχνικοί διευθυντές δεν κρατούν. Εγώ θα σπάσω τα ρεκόρ”.

Προτεινόμενα Άρθρα