"Μικρότερος μέσος όρος ηλικίας, πλάνο διετίας και όχι κινήσεις πανικού"

από Γιώργος Γκάτος

Παράλληλα, σημείωσε πως θέλει να "ελληνοποιήσει" τον ΑΡΗ, κάτι όμως που δεν θα είναι εύκολο

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος περιέγραψε τους άξονες στους οποίους θα κινηθεί ο ΑΡΗΣ:

“Πρέπει να ρίξουμε τον μέσο όρο ηλικίας. Να δώσουμε ευκαιρίες σε κάποιους πιτσιρικάδες. Οχι βασικοί αλλά αξίζουν μία ευκαιρία. Να ελληνοποιήσουμε λίγο την ομάδα επίσης. Δεν είναι εύκολο. Θέλουμε μία αξιόμαχη ομάδα και οι Έλληες από το πάνω ράφι είτε είναι στο εξωτερικό είτε σε άλλες μεγάλες ομάδες. Να τους πείσουμε για το πρότζεκτ του ΑΡΗ. Μιλώντας με κάποιους, το όνομα του ΑΡΗ κάνει θραύση.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι στον δρόμο για το γήπεδο. Κάνουμε σωστές κινήσεις και όχι κινήσεις πανικού. Έχουμε κάνει σωστή προεργασία. Ο ΑΡΗΣ έχει τον χρόνο, την ικανότητα και τα στελέχη για να φέρουμε παίκτες που ταιριάζουν στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας. Και όχι από τα πανέρια. Αυτά τελείωσαν στον ΑΡΗ. Λάθη που έγιναν και πληρώνονται τις τελευταίες εβδομάδες, δεν θα ξαναγίνουν. Πονάνε τον πρόεδρο και τον κόσμο. Παίκτες value for money. Οχι με υπερκοστολογήσεις και αξίες.”

Ενώ αργότερα, σε ερώτηση για το αγωνιστικό πλάνο συμπλήρωσε:

“Το πλάνο που έχουμε είναι μία 24άδα παικτών μαζί με τους πιτσιρικάδες. Ετσι δίνεις το κίνητρο σε παίκτες για να διεκδικούν μία θέση. Καλύτερα να έχουμε μικρότερο ρόστερ αλλά ορθολογικά στημένο και να μην μας επιβαρύνει οικονομικά.

Ο Ντουάρτε έκανε την επέμβασή του και είναι σε αποθεραπεία. Είναι δύσκολη η περίπτωσή του. Με τον Σούντγκρεν προσπαθούμε να βρούμε λύση για να φύγει.

Είναι κάποια πράγματα που δεν ήθελα να πω πέρυσι. Με τους περισσότερους παίκτες συνεργαστήκαμε καλά. Με όσους δεν υπολογίζουμε, θα βρούμε μία σωστή λύση για να λύσουμε την συνεργασία μας. Του Ντουάρτε είναι διαφορετική περίπτωση. Εκεί που πήγε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, τραυματίστηκε. Και έτσι δεν είναι εύκολη η κατάσταση”.

Προτεινόμενα Άρθρα