Παντζαρτζίδης: "Κομμάτι-κομμάτι εκσυγχρονίζουμε τον σύλλογο"

από AllAboutARIS

Τα βήματα προόδου σε όλους τους τομείς και τα μελλοντικά σχέδια ήταν κάποια από τα σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν στην εκπομπή AllAboutARIS ON AIR του Libero 107.4 με τον Υπεύθυνο Κτιριακών Υποδομών του ΑΡΗ, Βαγγέλη Παντζαρτζίδη

Ο κ.Παντζαρτίδης έκανε αναφορά στην ανακαίνιση της μπουτίκ, τις βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις, τα επόμενα βήματα και το μεγάλο όνειρο του προέδρου με την ανακατασκευή του Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά ο Υπεύθυνος Κτιριακών Υποδομών του ΑΡΗ, Βαγγέλης Παντζαρτζίδης δήλωσε στην εκπομπή AllAboutARIS:

Για το πόσο τον έχουν βοηθήσει τα ταξίδια στον εντοπισμό νέων ιδεών: “Όσο πιο πολύ ταξιδεύεις τόσο πιο πολλά μαθαίνεις, παίρνεις ιδέες. Σίγουρα με έχει βοηθήσει.”

Για την ανακαίνιση της μπουτίκ: “Αποφασίσαμε φέτος να κάνουμε το λίφτινγκ. Το χρειαζόταν το κατάστημα. Κάναμε κάποιες εργασίες εκσυγχρονισμού, έγινε πολύ ωραία δουλειά, ήμουν εκεί σήμερα. Ήταν ενθουσιασμένος ο κόσμος. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα αυτό.”

Αποτελεί μεγάλη πηγή εσόδων γι’αυτό το λόγο έγινε η ανακαίνιση. Να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ΠΑΕ σε έσοδα. Θεωρώ θα το πετύχουμε, ήδη ο κόσμος βρέθηκε κοντά από την πρώτη μέρα. Το επόμενο διάστημα θα έρθουν και άλλα πράγματα να εμπλουτίσουμε τη γκάμα.

Έχουμε φέρει σχεδόν όλα τα προϊόντα που θα φοράει το αγωνιστικό τμήμα. Ξέρουμε ότι οικονομικά θα είναι δύσκολη περίοδος και για την ομάδα αλλά και τον κόσμο. Θεωρώ η νέα μπουτίκ έχει πολλά προιόντα και προσιτά σε τιμές για όλους.”

Για τον αν θα γίνει επίσημη εκδήλωση για την νέα μπουτίκ: “Δεν μπορεί να γίνει κανονική παρουσίαση λόγω της πανδημίας. Ακόμα και σήμερα στην μπουτίκ έμπαιναν φίλαθλοι τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα, γίνονταν συστάσεις για μάσκα κτλ. Δεν μπορείς να το ρισκάρεις για εκδήλωση. Κάναμε το βιντεάκι για την μπουτίκ, ήταν ωραία παραγωγή και άρεσε στον κόσμο. Έγινε από σωστούς επαγγελματίες, γι’αυτό έγινε καλή δουλειά.”

Για τις αλλαγές στο Κλεάνθης Βικελίδης: “Είναι ένα σοβαρό θέμα, αυτό της ανακατασκευής του γηπέδου. Το ανακοίνωσε ο πρόεδρος, το δουλεύουμε καιρό το πλάνο. Έχουμε κάνει προχωρημένες επαφές με την ΓΓΑ, είναι έργο που θέλει σωστή προσέγγιση και το δουλεύουμε εντατικά.

Είμαστε σε φάση που μπορούμε να ξεκινήσουμε τις επιμέρους μελέτες. Δεν θα σταματήσει το πρότζεκτ. Τρέχει παράλληλα με το αγωνιστικό, το οποίο μας ορίζει στο πόσο γρήγορα θα προχωρήσει το έργο. Δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε το αγωνιστικό τμήμα οικονομικά. Όταν θα είμαστε έτοιμοι, θα έχετε ενημέρωση για την πρόοδο. Είναι ένα έργο που θα γίνει είναι το όνειρο του προέδρου και δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση.”

Ένα σύγχρονο γήπεδο είναι το όνειρο κάθε φιλαθλου, θεωρώ δεν θα έχουμε θέματα αδειοδοτήσεων, όλα θα πάνε καλά. Κάνει επαφές ο πρόεδρος με την περιφέρεια, το τρέχει προσωπικά ο ίδιος και θα προχωρήσει γρήγορα.

Το πιο σοβαρό έργο που έγινε πέρυσι στο γήπεδο ήταν ο φωτισμός. Πληροί προδιαγραφές προκριματικών champions league. Αν ο ΑΡΗΣ για παράδειγμα έπαιζε ομίλους champions league, θα έπρεπε να γίνουν και άλλες βελτιώσεις. Η δαπάνη ήταν μεγάλη, περίπου μισό εκατομμύριο.

Εμείς δεν τα κάνουμε όμως για την προβολή αλλά για την ομάδα. Για να έρθει και ένας μεγάλος παίκτης πρέπει να γίνονται βελτιώσεις, να του παρουσιάσεις θελτικό περιβάλλον, καλές παροχές. Ο Ένινγκ είναι πολύ ευχαριστημένος από το Ρύσιο, ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Έχουμε ένα φωτογραφικό αρχείο, πως ήταν πριν οι εγκαταστάσεις και πως τώρα. Θα γίνει ένα βιντεάκι και θα παρουσιαστεί στον κόσμο, για να δει τις διαφορές.”

Για τις προπονητικές εγκαταστάσεις: “Κάνουμε επεμβάσεις συνεχώς. Φέτος θα κάνουμε βελτιώσεις στο περιβάλλοντα χώρο, όπως και εγκατάσταση αποκατάστασης και αποθεραπείας. Έχουμε προχωρήσει στις απαραίτητες παραγγελίες και θα γίνουν και άλλες στην πορεία.

Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα, ξέρω τι χρειάζεται ο σύλλογος, ο κόσμος. Ο σχεδιασμός σε αυτές τις επιμέρους επενδύσεις δεν πρέπει να επιβαρύνει το αγωνιστικό τμήμα, ότι μπορούμε κάθε χρόνο το κάνουμε. Κομμάτι κομμάτι εκσυγχρονίζουμε τον σύλλογο.”

Για την εικόνα των εγκαταστάσεων τα προηγούμενα χρόνια: “Στο Ρύσιο ήταν καλύτερα τα πράγματα, στο Βικελίδης ήταν πιο δύσκολα, γι’αυτό αποφασίσαμε με τους μηχανικούς να γίνει η ανακαίνιση κομμάτι κομμάτι. Παράλληλα όμως με διεξαγωγή αγώνων, δεν θα χρειαστεί η ομάδα να αλλάξει έδρα. Με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, θα γίνεται η σταδιακή αναμόρφωση του γηπέδου.”

Για τον αγωνιστικό χώρο στο Βικελίδης: “Άλλη εταιρία είναι υπεύθυνη αλλά έχουμε τις διαβεβαιώσεις ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση. Έχουμε κάποια προβλήματα αλλά το επόμενο διάστημα θα επανέλθει στη κανονική του κατάσταση ο χλοοτάπητας.”

“Ο κόσμος θέλει να είναι όλα στην εντέλεια. Κάνουμε αγώνα, τα οικονομικά είναι περιορισμένα. Έχουμε το τηλεοπτικό, όπως και κάποια διαρκείας, γνωρίζουμε ότι δεν θα πιάσουμε τα περσινά νούμερα γιατί και ο κόσμος ζορίζεται πολύ, αλλά κάνουμε ότι μπορούμε για το καλό του συλλόγου.”

Για τον Θεόδωρο Καρυπίδη: “Είναι σε καλή κατάσταση, αισιόδοξος, η ομάδα που χτίστηκε είναι καλή. Τώρα για τα χρήματα που έδωσε, έγινε η κίνηση και πληρώθηκαν όλα. Ήθελε να το λύσει διαφορετικά αλλά δεν θα άφηνε την ομάδα να πάθει ζημιά. Τώρα κοιτάμε μπροστά.”

Προτεινόμενα Άρθρα