Το "κομμάτι" των φορ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το γκολ και η διαδικασία να μειωθεί η δυσκολία που παρουσιάζει ο ΑΡΗΣ σε αυτό, είναι από τα θέματα των ημερών και κυρίως μετά το φιλικό κόντρα στον Βόλο.

Εντός της ομάδας πιστεύουν ότι σταδιακά θα υπάρξει βελτίωση πάνω σε αυτό το κομμάτι. Μία βελτίωση που θα έρθει μέσα από το σύνολο αλλά εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό και από τους επιθετικούς της ομάδας. 

Κριστιάν Λόπεθ και Δημήτρης Μάνος είναι οι δύο που επωμίζονται αυτό το βάρος. Δύο ικανοί επιθετικοί και ο καθένας με τα δικά του καλά χαρακτηριστικά, οι οποίοι όμως φαίνεται ότι ακόμα θέλουν τον χρόνο τους. 

Ο Ισπανός είναι φυσιολογικά πιο πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους, από την στιγμή που έχασε τις δύο πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας και κάνει… αγώνα δρόμου ώστε να “πιάσει” όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας. Και κυρίως να… μπει στο κλίμα της αγωνιστικής φιλοσοφίας που έχει η ομάδα. 

Ο Μάνος από την πλευρά του φαίνεται ότι επίσης προσπαθεί να βρει ακόμα τα πατήματά του και τον ρόλο του στην ομάδα, με μία αισθητά βελτιωμένη παρουσία στο φιλικό με τον Βόλο. Παίκτης στον οποίο πιστεύουν επίσης πολύ, περιμένοντας να βρει τον δικό του ρυθμό και το βασικό του χαρακτηριστικό. Οτι δηλαδή αν τα καταφέρει και αποκτήσει την επαφή με τα δίχτυα, έχει μία αποτελεσματική σταθερότητα. 

Η έναρξη των επίσημων αγώνων και το… γεμάτο πρόγραμμα του Σεπτέμβρη μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό και για τους δύο ώστε να “δέσουν” περισσότερο με την ομάδα και να βρουν τον ρυθμό που χρειάζονται -αγωνιστικά αλλά και πνευματικά- για να αυξηθεί ο βαθμός αποτελεσματικότητας της ομάδας επιθετικά.

Προτεινόμενα Άρθρα