Οι τελευταίες πιθανές… πινελιές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με την μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία να θεωρείται σχεδόν τελειωμένη, ο ΑΡΗΣ ετοιμάζεται να προχωρήσει με τις τελευταίες του προσθήκες.

Εδώ και καιρό βρίσκονται σε εξέλιξη οι αναζητήσεις για έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα ανεβάσει τουλάχιστον ένα “κλικ” την ταχύτητα στο κέντρο της άμυνας. Έναν ενδεκαδάτο κεντρικό αμυντικό, που δεν βρίσκεται εύκολα αυτήν την περίοδο και για αυτό καθυστερεί  περίπτωσή του. 

Από εκεί και πέρα στο τραπέζι έχει πέσει ξανά από την προηγούμενη εβδομάδα το ενδεχόμενο απόκτησης ενός αριστερού μπακ, με πιο αμυντικογενή χαρακτηριστικά από αυτά του Γκάνεα και ήδη εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις από τους “κιτρινόμαυρους” εάν τελικά προχωρήσουν στην συγκεκριμένη κίνηση. 

Παράλληλα δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα μία προσθήκη στα άκρα της επίθεσης, εφόσον ολοκληρωθεί η πώληση του Γιάννη Φετφατζίδη στο Κατάρ. 

Για την συγκεκριμένη θέση ο ΑΡΗΣ έχει εδώ και καιρό ψηλά στην λίστα του έναν Γάλλο εξτρέμ. Μία περίπτωση που την “κυνηγάει” αλλά έχει δύσκολίες, για αυτό τσεκάρει και τις εναλλακτικές του εφόσον χρειαστεί να ενεργοποιηθεί για την συγκεκριμένη θέση. 

Προτεινόμενα Άρθρα