Η διαχείριση και οι πρώτες δοκιμές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σήμερα οι τελικές αποφάσεις του Έλληνα τεχνικού για το παιχνίδι της Κυριακής (27/09).

Ημέρα τακτικής και δοκιμών ήταν η χθεσινή στον ΑΡΗ, με τον Άκη Μάντζιο να δουλεύει για πρώτη φορά αυτήν την εβδομάδα πάνω στην ενδεκάδα. 

Ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα πλησιάζει και έτσι ο Έλληνας τεχνικός έκανε τις πρώτες του δοκιμές, τσεκάροντας σχεδόν όλους τους παίκτες σε όλες τις θέσεις. 

Ο ίδιος βέβαια εστιάζει για την ώρα περισσότερο σε δύο θέσεις. Πρώτα σττην άμυνα όπου υπάρχει το κενό του Σάκιτς και από την άλλη στα εξτρέμ όπου για την ώρα υπολογίζει στον Γιάννη Φετφαζίδη.

Στα μετόπισθεν, ο Ρόουζ θα είναι αυτός που θα παίξει στο δξεί άκρο της άμυνας, με τον Μάντζιο να δοκιμάζει χθες τόσο τον Μπαγκαλιάνη όσο και τον Δεληζήση δίπλα στον Ντάτκοβιτς. Η πρώτη επιλογή είναι και η πιο λογική αλλά είναι δεδομένο ότι ο Μάντζιος υπολογίζει στον Δεληζήση περισσότερο από τον Ένινγκ…

Στην επίθεση ο Φετφατζίδης υπολογίζεται κανονικά όσο παραμένει στην Θεσσαλονίκη, περιμένοντας την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Σε περίπτωση πάντως που τελικά δεν αγωνιστεί, την θέση του θα πάρει ο Ντάνιελ Μαντσίνι. 

Από εκεί και πέρα ο Μάντζιος φαίνεαι ότι δύσκολα θα αλλάξει κάτι στις υπόλοιπες θέσεις, με την σημερινή προπόνηση να προσφέρει και μία πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Προτεινόμενα Άρθρα