Στο δρόμο της… ετοιμότητας

από AllAboutARIS

Ο νέος προπονητής δουλεύει εντατικά με τους παίκτες του ώστε να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο ετοιμότητας στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η μεταβατική αυτή περίοδος για την τεχνική ηγεσία πρέπει να περάσει όσο πιο αναίμακτα γίνεται αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Στο δρόμο της ετοιμότητας προσανατολίζονται και οι άνθρωποι του νέου τεχνικού σταφ που επιχειρούν να ενταχθούν ομαλά και να περάσουν γρήγορα τη φιλοσοφία τους στους παίκτες. Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι το πρώτο τεστ και μια ευκαιρία για “τρίποντο” που θα δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια. Πρωταρχικός στόχος παραμένει φυσικά η διεύρυνση του σερί και η διατήρηση του απόλυτου, συνθήκη που αποτελεί must και γνωρίζουν άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα.

Αγωνιστικά, ο Άκης Μάντζιος δεν θα προβεί σε εντυπωσιακές αλλαγές όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας ωστόσο έχει να διαχειριστεί την δεδομένη απουσία του Σάκιτς και το ερωτηματικό με τον Φετφατζίδη. Στη χθεσινή προπόνηση στο Ρύσιο, έγιναν οι πρώτες δοκιμές από τον 50χρονο τεχνικό ενώ κατά το σημερινό πρόγραμμα ενδεχομένως να κατασταλάξει στην 11αδα του αγώνα. Η προετοιμασία για την Κυριακάτικη αναμέτρηση μπαίνει στην τελική της ευθεία με τον Άκη Μάντζιο να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του, ποντάροντας στην ετοιμότητα της ομάδας του.

Προτεινόμενα Άρθρα