Διπλό της Καντίθ στο Μπιλμπάο… με 9 παίκτες

από Γιώργος Γκάτος

Δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε η Σεβίλλη, με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Μπορεί να έπαιζε με 9 παίκτες απο το 70΄, όμως αυτό δεν πτόησε την Κάντιθ απο το να υπερασπιστεί με επιτυχία το υπέρ της σκορ με 1-0, χάρη σε αυτογκόλ του Ουνάι Λόπεθ και να πάρει την δεύτερη νίκη της για φέτος, στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η νεοφώτιστη στην La Liga ομάδα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 57΄ απο αυτογκόλ του Λόπες, ενώ έπαιζε ήδη με 10 παίκτες από το 48, λόγω δεύερης κίτρινης κάρτας στον Κάρλος Ακάπο, όταν ο Άντονι Λοσάνο γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Ισπανός αμυντικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στην προσπαθειά του να διώξει.

Στη συνέχεια, η Κάντιθ δέχθηκε και δεύτερη κόκκινη, εξαιτίας των δύο κίτρινων καρτών του Νεγκρέδο, μέσα σε επτά λεπτά, καθώς ο Ισπανός να προσπάθησε να κοροιδέψει τον διαιτητή, πέφτωντας για να πάρει πέναλτι. 

Σεβίλλη – Λέβάντε 1-0 

Τη νίκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα κατάφερε και πήρε η Σεβίλλη, κόντρα στην Λεβάντε σκοράροντας με τον Γιουσέφ Εν Νεσίρι στο 90+2.

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε η Σεβίλλη στην La Liga, που επικράτησε της Λεβάντε με σκορ 1-0, χάρη σε τέρμα του Γιουσέφ Εν Νεσίρι στο 90+2. Οι Αναδαλουσιανοί σκόραραν και νωρίτερα στο παιχνίδι, με τον Μουνίρ Ελ Χαντάντι στο 67ο λεπτό, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε από τον διαιτητή Φουέρτες που είχε την βοήθεια του VAR.

Προτεινόμενα Άρθρα