Η… ανακατεμένη "τράπουλα" και οι σταθερές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ έφτασε πλέον παραμονές του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχοντας ολοκληρώσει χθες ουσιαστικά την προετοιμασία του.

Ο Άκης Μάντζιος εδώσε έμφαση τις προηγούμενες μέρες στο τακτικό κομμάτι του αυριανού ματς, χωρίς όμως να ανοίγει τα χαρτιά του. 

Πολλές δοκιμές και κατ’ επέκταση πολλά σχήματα χαρακτήρισαν τις τελευταίες προπονήσεις, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για τις πιθανές διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα. 

Εκείνη της επίθεσης με τον Ματέο Γκαρσία παραμένει η πιο πιθανή, είτε στην θέση του Μαντσίνι είτε σε εκείνη του Μπερτόγλιο εφόσον υλοποιηθεί. Μία κίνηση που δεν έχει λίγη σκέψη, αφού οι δύο συμπατριώτες του Ματέο βρίσκονται σε εξίσου αρκετά καλή κατάσταση, με τον Μαντσίνι να έχει και το μομέντουμ από το γκολ στο ΟΑΚΑ.

Σε τέρμα και άμυνα όπως φαίνεται δεν θα αλλάξει κάτι, με τον Μπουσέ κάτω από τα δοκάρια, Σάκιτς-Γκάνεα στα μπακ και τους Ρόουζ-“Δέλη” στα στόπερ.

Δύσκολα θα γίνει κάποια αλλαγή και στα χαφ, με την διαφορά ότι υπάρχει μία μικρή πιθανότητα έκπληξης. Να μείνει δηλαδή ο Τζέγκο εκτός και ένας εκ των Σάσα ή Κάτσε να πάρει τη θέση του. 

Προτεινόμενα Άρθρα