Ο Διαμαντόπουλος στο ΟΦΗ – ΑΡΗΣ

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του ΑΡΗ με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, το Σάββατο 19/12.

Τα τελευταία χρόνια ο ΑΡΗΣ έχει παράπονα από τις διαιτησίες του Έλληνα ρέφερι.

Για να τα πάρουμε χρονικά, στην επιστροφή του ΑΡΗ στη Super League το 2018, ο Διαμαντόπουλος διηύθυνε τον αγώνα με τη Λαμία. Ο ΑΡΗΣ κέρδισε με 0-3, όμως στο 0-0 ο Έλληνας ρέφερι ακύρωσε κανονικό γκολ του Χαμζά Γιουνές.

Στην ίδια σεζόν, ο ΑΡΗΣ κέρδισε την ΑΕΚ με 2-0, σκορ που θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο αν ο Διαμαντόπουλος δεν ακύρωνε κανονικό γκολ του Βέλεθ στο 0-0, ενώ στο ίδιο σκορ δεν τιμώρησε με πέναλτι την Ένωση για… διπλό χέρι του Τόσιτς.

Στη σεζόν 2019-20 ήταν ο διαιτητής του εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (2-2). Δεν είδε το επιθετικό φάουλ του Μανούσου στον Βέλεθ πριν το 1-0, ενώ καταλόγισε αμφισβητούμενο πέναλτι στον Μπα με το οποίο έγινε το 2-1, πριν ισοφαρίσει ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Βοηθοί του Διαμαντόπουλο στην Κρήτη θα είναι οι Ρέιναρντ Μπούχμπαουμ (Ανατολικής Αττικής) και Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου) και τέταρτος ο Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων).

VAR ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας), βοηθός VAR ο Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών) και παρατηρητής ο Γιώργος Τάπραντζής (Αιτωλοακαρνανίας).

Προτεινόμενα Άρθρα